G4Media.ro

Conducerea DGASPC Sector 4, demisă de primarul Băluță, în urma controalelor de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Conducerea DGASPC Sector 4, demisă de primarul Băluță, în urma controalelor de luni

Urmare a deficienţelor constatate de către comisia de control la una dintre locaţiile în care erau găzduiţi şase minori aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, primarul Daniel Băluţă a luat măsura demiterii de îndată a conducerii DGASPC Sector 4, a anunțat primăria, luni, într-un comunicat de presă.

Acţiunea de control a avut loc luni, în cadrul seriei de verificări efectuate la nivel naţional, în toate centrele sociale destinate adulţilor, copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi.

„În cadrul acestor verificări, realizate în Sectorul 4, de o echipă mixtă de control, au fost constatate deficienţe în raport cu standardul necesar, precum cele în privinţa aspectului deteriorat al pereţilor interiori, al mobilierului, al echipamentelor sanitare, cât şi în privinţa condiţiilor de depozitare a alimentelor. Până la momentul transmiterii prezentei informări de presă, locaţia respectivă a fost deja închisă, iar minorii au fost relocaţi în alte spaţii conforme, pentru ca toate deficienţele constatate să fie remediate în regim de urgenţă”, se mai arată în comunicat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. controale hei rupiste,baluta actiune,ne am pus pe treaba….

  2. Chiar asa dom primar? Pai daca pana si peretii erau deteriorati, e clar ca multa lume mult timp nu si-a facut treaba. Si acu pe ce rubedenie a cui o sa puneti sef la dgaspc? Intreb si eu…

  3. Baluță cel Viteaz! Sic_tir tuturor primarilor de sector și din Ilfov!