G4Media.ro

Concurs de alergare de 24 de ore, în Sfântu Gheorghe /  180…

Sursa foto: Pixabay

Concurs de alergare de 24 de ore, în Sfântu Gheorghe /  180 de persoane care vor alerga în probele de 6, 12 ore sau de o zi întreagă / Competiţia va fi precedată de întâlniri cu nutriţionişti şi psihologi

Treizeci de echipe, totalizând 180 de oameni, s-au înscris la evenimentul „Marea provocare de mişcare”, ce va fi organizat la începutul lunii iunie la Sfântu Gheorghe de către Asociaţia Fitness Tribe din municipiu, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.

Concursul, care va avea loc pe 1 şi 2 iunie pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe. El constă în probe de 6, 12 sau 24 de ore de alergare, mers sau combinaţii ale acestora şi este organizat în cadrul programului „Mişcare pentru sănătate”, finanţat de către autorităţile locale.

Competiţia se află la cea de-a doua ediţie, iar numărul participanţilor a crescut semnificativ faţă de anul trecut, spune preşedintele Asociaţiei, Laszloffy Lorand.

„Anul trecut au fost 12 echipe, anul acesta suntem la 30 de echipe, sunt 180 de persoane care vor alerga. Evenimentul va începe sâmbătă, 1 iunie, de la ora 18:00, pentru echipele care s-au înscris la proba de 24 de ore. Pentru cei înscrişi la proba de 12 ore, startul va fi duminică, 2 iunie, la ora 6:00. Cei care doresc să participe la cea mai populară probă, cea de 6 ore, sunt invitați să ia startul duminică, 2 iunie, de la ora 12:00 şi toată lumea va termina împreună concursul”, spune Laszloffy Lorand.

Competiţia va fi precedată de o serie de evenimente şi întâlniri cu campioni, nutriţionişti şi psihologi. Pe 28 mai, de la ora 18:30, la restaurantul Castel din Sfântu Gheorghe va avea loc o prezentare susţinută de chef-ul Kovacs Gabor Aron şi nutriţionista Bicsok Eva, sub genericul „Bucătăria cu cereale”, în cadrul căreia se va discuta despre alimentaţia sănătoasă, esenţială pentru sportivi.

Psihologul, hipnoterapeutul şi specialistul în sănătate mintală Miklos Csongor va susţine, joi, 30 mai, de la ora 18:00, la Bertis Pub, prelegerea „Viaţa înainte şi după linia de finiş”, în cadrul căreia va aborda subiectul impactului mental şi emoţional în competiţiile sportive.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Si in ce limba se va oferi consilierea psihologica si nutritionista?