G4Media.ro

Concert Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius la maratonul vaccinării din București

Concert Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius la maratonul vaccinării din București

Persoanele care vor participa, începând de vineri, la maratonul de vaccinare din Bucureşti, la Biblioteca Naţională a României şi la Sala Palatului, vor putea asista zilnic la momente artistice în care vor performa artiștii de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română şi Filarmonica George Enescu, potrivit Agerpres.

Un moment aparte va fi cel al violonistului Alexandru Tomescu, care va interpreta la vioara Stradivarius Elder-Voicu, chiar pe 9 mai, de Ziua Europei, moment care va fi disponibil şi online pe pagina artistului.

Începând de vineri (7 mai), ora 16,00 şi până luni (10 mai), ora 8,00, la Biblioteca Naţională din Bucureşti are loc Maratonul de Vaccinare – Ediţia Bucureşti, organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

Cele 10 cabinete de vaccinare pot primi toate persoanele doritoare, indiferent dacă sunt din Bucureşti sau alte localităţi, doar cu buletinul, fără a fi nevoie de programare.

Maratonul bucureştean include şi Sala Palatului şi cuprinde 50 de cabinete de vaccinare, în care se vor folosi doar doze Pfizer/BioNTech şi implică 1.200 de voluntari, pentru a oferi oportunitatea unui număr crescut de persoane să se imunizeze. (Foto: Alexandru Tomescu – Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Proasta idee! Daca vroiau sa-i atraga pe romani, trebuia sa-l aduca pe Salam sau o „diva” cantacioasa. Cei care sunt interesati de concertul unui violonist s-au vacinat demult.

 2. Cu finețuri de-astea gen Tomescu nu prea merge la vulgul majoritar. Faci un laț mai bun cu niște Salam și alte mezeluri cântătoare. 🙂
  Pui afișe cu concert gratis – asta doar după rapel. Vor veni cârduri-cârduri oamenii, zic.

 3. …pacat…de vioara!
  …idiotul…in ce scop…o chinuie!

 4. …pacat…de vioara!

 5. 7 mai 1986. LA MULȚI ANI CLUBUL SPORTIV AL ARMATEI STEAUA BUCUREȘTI!

 6. Si cu Cobalcescu 13 ce face?

 7. Observ ca exista si un vernisaj la Biblioteca sambata 8 Mai. Once upon a time .
  Adriana Badea si Iulia Schiopu