G4Media.ro

Compania cu capital de stat Electrica își face fundație pentru promovarea imaginii…

Compania cu capital de stat Electrica își face fundație pentru promovarea imaginii și „intervenție strategică în societate”

Grupul Electrica, în care statul român este cel mai mare acționar, intenționează să își înființeze o fundație filantropică, după cum anunța Economedia încă din aprilie. Propunerea apare oficial în documentele companiei: mai precis, va fi supusă votului acționarilor în ședința Adunării Generale a Acționarilor din august.

Societatea Energetică Electrica va deveni membru fondator al Fundației Electrica. „Se evidențiază un potențial major pentru imaginea companiei, coerența și intervenția strategică în societate prin reunirea acțiunilor de filantropie corporativă în structura unui singur organism”, se arată în propunea de hotărâre. În ceea ce privește obiectivele fundației, aceasta ar urma să susțină și să desfășoare proiecte în diverse domenii: educație/ învățământ, sănătate, mediu, cultură, artă, știință, incluziune socială, voluntariat, servicii sociale. Fundația ar trebui să contribuie la modernizarea serviciilor medicale și să acorde sprijin financiar pentru diverse cauze, „în special medicale”, se mai arată în proiectul de hotărâre. Un alt domeniu subliniat aici este cel de cercetare-inovare, „în special în domeniul energetic”.

Propunerea de patrimoniu inițial este de 100.000 de lei.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Adica se transforma intr-un monstru corporatist-reptilian. Cand aud de crearea/promovarea de imagine, ma trec fiori. Asta inseamna ca baietii destepti vor investi ca sa creeze o imagine buna falsa in loc sa investeasca in ceva care sa le creeze o imagine reala (de preferat una buna daca sunt competenti)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.