G4Media.ro

Comisiile din Senat analizează miercuri propunerea de revocare a directorului ICR Londra,…

Sursa Foto: Facebook/ Catinca Maria Nistor

Comisiile din Senat analizează miercuri propunerea de revocare a directorului ICR Londra, Catinca Nistor

Comisiile de cultură şi de politică externă din Senat vor analiza, miercuri, propunerea de revocare din funcţie a directorului ICR Londra, Catinca Maria Nistor, potrivit programului postat pe site-ul forului legislativ, transmite Agerpres.

Preşedintele ICR, Liviu Jicman, a anunţat pe 9 martie că a cerut revocarea din funcţie a Catincăi Nistor.

Potrivit prevederilor legale, propunerile preşedintelui ICR trebuie avizate de Comisiile de cultură şi de politică externă ale Senatului.

Conform unor informaţii apărute în presă, decizia preşedintelui ICR survine mai multor „controverse publice” în care Catinca Maria Nistor ar fi fost implicată de când conduce filiala din Londra.

Tot miercuri, Comisiile de cultură şi de politică externă din Senat îi vor audia pe candidaţii pentru funcţiile de director la institutele culturale româneşti din Chişinău şi Veneţia.

Pentru mandatul de director al ICR „Mihai Eminescu” Chişinău este propusă Monica Babuc, iar Cristian Luca pentru conducerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică (IRCCU) de la Veneţia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Praf in ochi!
    Zona de cultura e o zonă gri, calda și neverificată, care dospește încet și în care au fost plasate tot felul de Catinci, Ilinci și alte personaje care au legătură cu politicul (soții, fiice, amante, etc). Nu cred că este vreo instituție de cultură undeva in tara unde sa nu fie cel puțin un scaun de „conducere” (cum altfel???) incălzit de asemea personaje care nu au absolut nimic în comun cu artele sau cultura!

  2. Nobody !