G4Media.ro

Comisia juridică a Camerei Deputaților merge în vizită la penitenciarul Poarta Albă,…

Sursa Foto: Facebook/ Laura Vicol

Comisia juridică a Camerei Deputaților merge în vizită la penitenciarul Poarta Albă, la propunerea Laurei Vicol/ Parlamentarii vor lucra apoi două zile în stațiunea Neptun

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor îşi va desfăşura activitatea, în perioada 26 – 28 mai, în afara Parlamentului, urmând să viziteze Penitenciarul Poarta Albă şi să aibă întâlniri „de lucru” în oraşul Constanţa şi staţiunea Neptun. Comisia juridică e formată din 30 de parlamentari.

Biroul permanent a aprobat o solicitare în acest sens din partea preşedintei Comisiei juridice, Laura Vicol.

„În urma discuţiilor cu domnul comisar de Poliţie penitenciară Dan Halchin, director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi consideră oportună o vizită la Penitenciarul Constanţa-Poarta Albă din localitatea Poarta Albă, pentru soluţionarea practică a lucrărilor din portofoliu aflate în lucru la momentul actual. Conform art. 54 alin 3, membrii Comisiei de disciplină, împreună cu staff-ul tehnic, au hotărât să-şi desfăşoare activitatea în afara sediului Parlamentului, în perioada 26 – 28 mai 2022. Vă rugăm să ne sprijiniţi în organizarea acestei deplasări prin a ne fi suportate, din bugetul Camerei Deputaţilor, cheltuielile aferente transportului şi cazării. Programul include vizita la Penitenciarul Poarta Albă în data de 26 mai, urmând ca în zilele de 27 şi 28 mai să aibă loc întâlniri de lucru în staţiunea Neptun şi oraşul Constanţa”, se arată în solicitare.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a mai aprobat ca membrii Comisiei pentru muncă şi protecţie socială să facă marţi o vizită la întreprinderile de economie socială din cadrul Asociaţiei Ateliere fără Frontiere din Bucureşti.

„Vizita are ca scop cunoaşterea activităţii acestor întreprinderi întrucât pe agenda de lucru a comisiei de află proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr 33 /2022 pentru modificarea şi completarea Legii 219/2015 privind economia socială”, se precizează în solicitarea adresată de preşedintele comisiei, Adrian Solomon.

sursa: Agerpres.ro, Sursa Foto: Facebook/ Laura Vicol

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Dar de ce nu la penitenciarul Cavnic si munca pe urma la Copsa Mica?

  • Pentru că s-a deschis sezonul pe litoral și au nevoie de puțină relaxare la plajă după atâta ”muncă” în comisii.

  • Pentru că s-a deschis sezonul pe litoral și au nevoie de puțină relaxare la plajă după atâta ”muncă” în comisii…pe banii prostimii care i-a votat, evident !

  • Au și infractorii ciumei roșii nevoie de relaxare la mare și soare pe banii fraierilor care i-au votat !

  • Dacă tot se duc laPoarta Alba, de ce se mai obosesc sa se mai întoarcă?

  • Sa rămână acolo la Poarta Alba, la ce se obosesc sa se întoarcă? (iar cenzurați?, ciudat cum postac ii gen obsedați de Putler, scriu prostii și acolo nu cenzurați)

 2. Team building la bugetari pe banii contribuabililor :))

 3. Vecina mea ciocanul vrea jeni jeniii…by timpuri noi

 4. Nu e mai bine sa doarma si sa faca intalniri de lucru timp de trei zile in penitenciar? Asa vor cunoaste mai bine ce probleme sunt plus ca vor economisti bani la bugetul Camerei, bani care vin din taxele romanilor. Problema e ca, in penitenciar nu sunt cluburi de fite si champanie iar obrazul subtire al celor 30 de membri cu cheltuiala se tine.

  • Vizita unor penali la alți penali! Ce mizerie…………..

  • Ăștia pervertesc sensul binelui! Românii trăiesc într-o realitate suprarealistă! În țara asta oamenii au ajuns să confunde binele cu râul.

 5. Poarta Alba Sectia Exterioara Valu lui Traian, raiul tuturor detinutilor VVIP, stiu ei ce stiu. Sectia a 9 a, sector interzis detinutior “de rand”.
  P.s. Am fost pe acolo demult si stiu filiera