G4Media.ro

Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai se va autosesiza și va analiza…

Sursa foto: Facebook UBB

Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai se va autosesiza și va analiza cazul lui Adrian Ivan, profesor UBB și rector al Academiei SRI, acuzat de autoplagiat – președintele comisiei, Dacian Dragoș

Cazul lui Adrian Ivan, rectorul Academiei SRI și totodată profesor și coordonator de doctorate la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), acuzat de autoplagiat într-o anchetă publicată de ziarul Libertatea, va fi analizat în Comisia de Etică a universității clujene, după cum a spus, vineri, pentru Edupedu.ro președintele acestei comisii, Dacian Dragoș.

  • Întrebat cum va proceda Comisia de Etică în acest caz, Dacian Dragoș a precizat, sumar: “Ne vom autosesiza și vom analiza”. El nu a oferit alte detalii, pentru moment.

Adrian Ivan, cel care a coordonat teza de doctorat a fostului ministru Lucian Bode, aflat în centrul unui scandal de plagiat, este acuzat la rândul său, în ancheta publicată vineri de Libertatea, de autoplagiat masiv. Ziarul îl citează pe Ivan care se apără prin faptul că sunt materiale “scrise de mine” și respinge ideea că ar fi autoplagiat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Toți care ies de pe mana lui sunt ca și el: la furat și înșelat, cu tupeu!