G4Media.ro

Comisarul pentru Drepturile Omului din Rusia le cere antivacciniștilor să respecte restricțiile:…

Sursa foto: Pixabay / apreklama

Comisarul pentru Drepturile Omului din Rusia le cere antivacciniștilor să respecte restricțiile: ”Oamenii merg să se vaccineze nu numai pentru ei, ci și pentru a-i proteja pe cei din jurul lor”

Comisarul pentru Drepturile Omului din Rusia, Tatyana Moskalkova, susține că persoanele care nu sunt vaccinate împotriva Covid trebuie să accepte termenii restricțiilor impuse de guvern, anunță Gazeta.ru.

Potrivit acesteia, a fi vaccinat sau nu este un drept al omului, fiecare poate dispune de sănătatea sa și de viața sa, însă trebuie să se țină cont și de sănătatea celor din jur.

„Trebuie să luăm în considerare interesele națiunii în ansamblu, interesele majorității oamenilor, prin urmare, dacă o persoană nu este vaccinată, trebuie să accepte condițiile anumitor restricții”, a declarat Moskalkova.

Totodată, ea a menționat că este imposibil să forțezi cetățenii să fie vaccinați, aceștia trebuie încurajați și convinși, pentru ca la rândul lor să-i respecte pe ceilalți.

„Cei nevaccinați ar trebui să respecte poziția acelor oameni care merg să se vaccienze nu numai pentru ei înșiși, ci pentru a proteja un număr mai mare de oameni din jurul lor, de posibilitatea de infectare”, a adăugat ea.

Sursa foto: Pixabay / apreklama

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Propaganda cu stiri din Rusia? Zau, chiar asa de jos a-ti ajuns?

  • Atat ai inteles tu, ca esti un prostovan.

  • Pai da, dar nu ne zic si care sunt conditiile in Rusia, sa vedem, e mai dictatura ca la noi cu certificatu sau nu?

  • yo si tartanul,
   ati ajuns, nu a-ti ajuns

  • De fapt tartanul e ultra prost, il face pe unul prostovan dar nu observa o greseala gramaticala flagranta !

  • domnu’ Comisar a spus o vorbă înțeleaptă

   dar ar fi fost și mai înțelept din partea domniei sale, să fi stat o perioadă – ÎNAINTE de întzepare, eventual fără botniță – într-un spațiu închis lângă un vaccinat infectat

 2. Americanii,rusii si chinezii sunt intelesi,se cearta doar asa,pentru prostimea care inca mai crede in democratie,libertate,drepturile omului si vot! PS. La cat de influebta e caracatia glovala,nu ma mire ca au un osuț sa le dea si sa-i asmute pe troli pe noi,cum e asta de mai sus,trolache pe bani,”meserie” bratara de haur!

 3. Asa i, tozi care s au vaccinat au facut o pt ceilaltzi, nu pt vacantza din Grecia si restaurantul din centru! Aproape am plans la stirea asta! Mai avetzi de astea, ca sa mi caut batista inainte?

 4. Comisar pentru drepturile omului? In Rusia? Asta este o gluma, nu?

 5. vaccinul nu ii protejeaza pe ceilalti. doar pe cel care-l face. e recunoscut si de OMS

 6. Care pretinzi frate că nu protejează „vaccinili”. Ba protejează, îi protejează pe producătorii lor de orice răspundere juridică, cum adică nu protejează…? Eeee… Vedeți că intrați la „delict de opinie)… Dictatura sanitară nu tolerează astfel de derapaje

 7. minciuni si dezinformari, de 2 ani deja, mizeria, made in china, merge mai departe.

 8. Alexei navalnai pentru cine s-o fi vaccinat?