G4Media.ro

Comedia românească „Teambuilding”, cele mai mari încasări din toate timpurile în România.…

Foto: Facebook / Teambuilding

Comedia românească „Teambuilding”, cele mai mari încasări din toate timpurile în România. Trei debuturi în top

Comedia românească „Teambuilding” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după şase săptămâni de la lansare, acumulând venituri de 18,8 milioane de lei (3,7 milioane de dolari), cele mai mari încasări din toate timpurile în România, transmite News.ro.

În acest weekend, filmul regizat de Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Alex Coteţ, a fost văzut în săli de 28.116 spectatori.

Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproşează superiorii săi din corporaţia PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Şerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” şi îl face team-leader în departamentul de call center – ingraţii corporaţiei, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center şi să-i înlocuiască cu inteligenţă artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câştigată de bucureşteni, veşnic victorioşi fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toţi. Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena (Anca Dinicu), Horia (Micutzu), Onel (Nicu Banea), Dorina (Anca Munteanu) şi Şerbănel (Vlad Ianuş), pleacă la munte în primul lor teambuilding unde se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova şi Oltenia. Dacă la birou se comportau decent, în teambuilding este dezlănţuire maximă, iar Emil nu reuşeşte să-i ţină în frâu pe colegii săi “scăpaţi de acasă”.

„Black Adam/ Adam Întuncatul”, pe locul doi în top în al treilea weekend de la debut, a fost văzut de 22.759 de spectatori şi a avut încasări de 610.686 de lei.

Filmul românesc „Capra cu trei iezi”, cu Maia Morgenstern şi Marius Bodochi în rolurile principale”, a urcat un loc, până pe trei, în al doilea weekend de la lansare, generând venituri de 417.870 de lei.

Filmul horror „The Devil’s Light/ Lumina infernului” a coborât un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la premieră, după ce a fost văzut de 14.275 de spectatori şi a generat venituri de 368.262 de lei.

„Captain Sabertooth and the Magic Diamond/ Căpitanul Colţi-de-sabie şi diamantul fermecat” a urcat două locuri în clasament, până pe cinci, acumulând venituri de 339.753 de lei.

Comedia românească „Mirciulică” este în coborâre, la fel şi „The Woman King”.

O altă comedie, „The Estate/ Moştenire cu scandal”, cu Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston, Rosemarie DeWitt în rolurile principale, a debutat pe locul opt în top, având încasări de 199.665 de lei.

Drama „Metronom”, de Alexandru Belc, a debutat pe locul nouă în clasament, după ce a fost văzut în sălile de cinema de 16.457 de spectatori şi a strâns 150.798 de lei.

Al treilea debut în top, comedia „Confess, Fletch/ Mărturiseşte, Fletch!”, pe locul zece, a avut încasări de 106.120 de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Coalitia parlamentara aflata la putere are cele mai mari incasari cu munca doar a celor cărora „li se va ridica o statuie”.
  Noi, spargem semințe, suntem pe banii noștri munciți.

 2. O po rcarie plina de reclame, vul garitati si inj uraturi plus scene/replici copiate din American Pie.

  • Nu stiu, am vazut doar teaserul.
   As vrea sa fiu relaxat sa vad acel film știind ca toate-s bine puse la punct. 😉

 3. Păi ce altceva poate să prindă atât de bine la public, în România, decât vulgaritate, superficialitate și golănie? Și vom ajunge mai jos de atât. Cât de jos se poate.

 4. Aia cu m… RAPID, a fost cea mai mare realizare a lor in acest film. Seamana cu realizatile actualei guvernari.

 5. Mai bine merg la teatru sau la muzeu sau la opera.
  Cum sa te uiti la niste bagabonti ?

 6. La 28.116 spectatori încasări de 18.8 milioane lei . Locul 2 ,la 22.759 spectatori încasări de 610 000 lei. Sa intelegem ca biletul la filmul românesc costa de 30 ori mai mult decât la filmele staraine? De unde difernta de încasări?

 7. Ce fericită e viaţa de sclav la multinaţională! Şi nu numai!