G4Media.ro

Comandantul Statului Major al Apărării: ”Avem o problemă chiar lângă Cincu cu…

Sursa Foto: Stars and Stipes

Comandantul Statului Major al Apărării: ”Avem o problemă chiar lângă Cincu cu un pod, pe care trebuie să o rezolvăm cât se poate de curând/ Este un pod care trebuie reparat de către autoritățile locale”

Comandantul Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, a declarat, într-un interviu pentru Europa FM, că există probleme legate de un pod din apropierea localității Cincu din Brașov și că acestea trebuie rezolvate ”cât mai curând”.

 • ”Avem o problemă chiar lângă Cincu cu un pod, pe care trebuie să o rezolvăm cât se poate de curând (…) Este un pod care trebuie reparat de către autoritățile locale”, a declarat Petrescu pentru Europa FM.

G4Media a scris la începutul lunii iunie a acestui an că blindatele grele ale NATO ar putea să nu mai aibă pe unde ajunge în poligonul de la Cincu din cauza acestui pod care nu are mai mult de 100 de metri. Vezi detalii aici. 

Sursa Foto: Stars and Stipes

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. pai sa-l cheme pe Arsene…face ala niste poduri de sta matza in coada.Ca a trebuit sa vina armata sa repare dupa ce a cazut podul.Pot face la fel si acum.Au genisti si pot arata ce stiu.

 2. MILIARDE DE EURO TOACA UAT-URILE. PENTRU CE ?

 3. Pe vreme de razboi ce o sa faceti? Stiti sa fortati un riu? Sa construiti un pod rapid? Ca doar nu e Dunarea. Armata lu peste face cerere la primarie sa le repare podul. Era o ocazie perfecta sa aratati ca faceti fata in conditii vitrege.

 4. Pai, cu ce firma au lucrat cei din Neamț?! Sa o caute și sa-i încredințeze lucrarea!

 5. Îl face PSD din polistiren. Ah și să nu uitați, fie să votați PSD, fie să nu votați deloc.

 6. Pune ciuca doctoratul si trec toti peste :)))

 7. MApN, CJ Brașov, Hidroelectrica.Adica statul român în toată splendoarea lui.
  Nu mai conteaza detaliile.

  • Confirm. Din pacate ne zbatem intr-o cloaca a incompetentei (la stat) de unde nu o sa iesim niciodata.
   Podul de la Voila sta inchis de mai bine de un an si nu se face nimic. Nici macar masinile mici nu pot trece si sunt fortate sa ocoleasca pe la baraj.

 8. Pai dacă așteptați ca primăria Voila sa facă podul…o sa .ai dureze…mult și bine…iar dacă armata folosește podul…bine ar fi sa se implice și ei