G4Media.ro

Colonelul Niculae Tătaru, fratele ministrului Sănătății, preia comanda ISU Vaslui

Colonelul Niculae Tătaru, fratele ministrului Sănătății, preia comanda ISU Vaslui

Colonelul Niculae Tătaru, care este fratele ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, va prelua, începând de marţi, comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Podul Înalt” al judeţului Vaslui, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, citat de Agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, Niculae Tătaru, care ocupă în prezent funcţia de prim-adjunct al şefului ISU Vaslui, va fi împuternicit la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs. El îl va înlocui pe colonelul Mihai Ciprian Mitrea, care va reveni pe funcţia de prim-adjunct al ISU Neamţ.

„Chiar a mai fost rugat să preia conducerea instituţiei, dar a refuzat. Acum a acceptat să preia funcţia ca împuternicit interimar până la organizarea unui concurs”, a afirmat Stanciu.

Niculae Tătaru, în vârstă de 46 de ani, lucrează ca ofiţer în ISU Vaslui din 1997, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii, printre care cea de locţiitor comandant detaşament, şef Birou asigurare tehnico-materială şi reparaţii, comandant detaşament, împuternicit şef servicu logistic II, împuternicit adjunct al inspectorului-şef şi prim-adjunct al inspectorului-şef.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Da, si?
    Faceti care un articol pentru fiecare ruda de ministru?

    • Pe perioada crizei, ofiterii care sunt rude cu persoane din guvern vor fi opriti de la promovare si nu li se vor incredinta functii de comanda.
      Eventual vor fi trecuti in rezerva ca sa nu existe dubii.

  2. Dacă era un pesedac, te-ai fi arătat foarte oripilat, pe bună dreptate, dacă este unul din clanul mafiot pe care îl susținem, ne deranjează dezvăluirile și ni se pare perfect în regulă. Foarte bine, doar să nu avem pretenții la o țară ca afară și să nu o mai ardem pe corecții! Să o spunem franc, hoții noștri sunt mai sfinți decât hoții voștri! De ce? Pentru că așa vrem noi (cum ar spune un hoit uman din pizdeu).

  3. ce o sa se mai sperie virusul ! era urgent sa puna un om de incredere , si cine-i mai de incredere decat frate-tu !? tara de idiotii aplaudati ca focile pe unii care fac ceva cu bolta pe voi !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.