G4Media.ro

Coloane pe Autostrada A2, pe sensul către Capitală. Traficul e îngreunat și…

Coloane pe Autostrada A2, pe sensul către Capitală. Traficul e îngreunat și de lucrările de reabilitare la carosabil. Sunt recomandate rute alternative

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Polției Române anunță că la această oră, pe Autostrada A2, pe sensul Constanța – București, valorile de trafic sunt foarte ridicate, iar pe tronsoanele unde au loc lucrări de reabilitare la partea carosabilă s-au format coloane în mișcare.
Mai precis, coloanele sunt semnalate la:
 • km. 14, loc. Cernica, judeţul Ilfov – coloană de aprox. 200 de metri;
 • km. 71, loc. Dor Mărunt, judeţul Călăraşi – coloană de aprox. 1 km;
 • km. 160, Pod.Cernavodă – coloană de aprox. 2 km.

Pentru evitarea aglomerării, sunt recomandate următoarele rute alternative:

 • DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozi – Urziceni – DN 2 – Bucureşti;
 • A2 – Feteşti sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – Bucureşti.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

„Reamintim că, până la finalul lunii mai, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/CL) – 71+500 metri (Dor Mărunt/CL). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Bucureşti, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii”, se precizează în comunicatul Infotrafic.

Tot pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 156+700 m şi 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

A fost instituită restricţie de circulaţie şi la kilometrul 14+033 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov, pe banda de urgenţa şi pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie a podului.

Sursa Foto: Trafic Masin/ Arhiva/ G4media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Dar responsabilii nu stiu cand incepe sezonul estival? De ce nu termina lucrarile in timpul saptamanii? De ce nu se organizeaza mai bine? Asa o bataie de joc …

 2. Să-i devieze pe autostrada secundară!

 3. Miticii se fac ca lucreaza duminica!

  Tara mafiota securistoida, cu justitie cumparata pe pensii si salarii!

 4. “Lucrari pe carosabil”. La Cernica era 1 (unu) singur muncitor )pazit de 4 echipaje de politie) care spargea la pick hammer (asa se numeste?!) rosturile de dilatatie ale unui podet. Munca ca-n Romania, doar in Romania vezi.