G4Media.ro

Coloane de maşini pe mai multe drumuri naţionale, pe autostrada A1, la…

Coloane de maşini pe mai multe drumuri naţionale, pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti, şi pe autostrada A2, între Cernavodă şi Feteşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, duminică seară, sunt valori ridicate de trafic, dar şi coloane de maşini pe mai multe drumuri naţionale, pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti, şi pe autostrada A2, între Cernavodă şi Feteşti, relatează Agerpres.

Conform sursei citate, pe DN 1 sunt valori de trafic ridicate în staţiunile Buşteni, Azuga şi Predeal, pe sensul de urcare către Braşov, precum şi în Predeal, Sinaia şi Comarnic, în direcţia de coborâre către Ploieşti. De asemenea, se circulă îngreunat pe Centura municipiului Ploieşti, în zona comunei Brazi, pe sensul de mers către Capitală.

Pe DN 1A sunt coloane de autovehicule în Vălenii de Munte şi Măgurele, în direcţia către Ploieşti, iar pe DN 73 se înregistrează valori de trafic ridicate în staţiunea Bran, pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, pe autostrada A1 este coloană de aproximativ 5 kilometri la intrarea în Bucureşti, în timp ce pe autostrada A2 este coloană de aproximativ 6 kilometri între Cernavodă şi Feteşti, pe sensul de mers către Capitală. În zonă se circulă doar pe o bandă pe sens, ca urmare a lucrărilor de reparaţii asupra carosabilului, precizează Centrul Infotrafic.

Valori de trafic uşor ridicate sunt pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, pe sensul de mers către Bucureşti, însă nu sunt coloane.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule în multă atenţie în aceste condiţii de aglomeraţie, să nu efectueze depăşiri ale coloanelor formate sau alte manevre riscante, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii sau a direcţiei şi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între vehicule, care să le permită să frâneze în siguranţă!”, menţionează sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...