G4Media.ro

Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria / Cozile s-au format după…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Virgil Simionescu

Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria / Cozile s-au format după ce autovehiculele de mare tonaj au avut restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei, în week-end

Coloane de camioane sunt formate, luni, înainte de principalele puncte de trecere a frontierei din judeţul Arad, iar la Vărşand şoferii aşteaptă cel puţin patru ore pentru formalităţile de ieşire din România, aici coada de automarfare fiind de aproximativ cinci kilometri, anunță Agerpres.

Potrivit aplicaţiei „Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Vărşand sunt deschise trei artere de ieşire din ţară pentru traficul greu, dar se aşteaptă pentru formalităţi 240 de minute.

La Nădlac II, sunt disponibile patru artere de ieşire pentru camioane şi se aşteaptă 150 de minute, iar la Nădlac I, camioanele pot ieşi din România pe o arteră şi se aşteaptă o oră.

„În principalele puncte de trecere a frontierei se înregistrează aglomeraţie în condiţiile în care de sâmbătă, la ora 23,00, până duminică, la ora 23,00, autovehiculele de mare tonaj au avut restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei şi astfel nu au putut intra în ţara vecină”, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Alexandru Andrei Dincă.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au adăugat, pentru Agerpres, că pe DN 79A, coloana de camioane este de cinci kilometri, de la graniţa cu Ungaria până în localitatea Pilu. Pe acest sector de drum acţionează echipe de poliţişti pentru a fluidiza traficul, în condiţiile în care automarfarele staţionează pe una din cele două benzi ale drumului naţional.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...