G4Media.ro

Colegiul Director al PNL Olt a decis prin vot susținerea moțiunii lui…

Colegiul Director al PNL Olt a decis prin vot susținerea moțiunii lui Florin Cîțu pentru președinția partidului

Liderul filialei PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a transmis că în Colegiul Director s-a hotărât cu majoritate de voturi susţinerea lui Florin Cîţu la funcţia de preşedinte al partidului.

„Colegiul Director Judeţean al filialei Olt a Partidului Naţional Liberal, întrunit în şedinţă statutară astăzi, 12 septembrie 2021, ora 11,00, a decis, cu majoritatea celor prezenţi, prin vot secret, susţinerea moţiunii ‘România Liberală’ a candidatului la funcţia de preşedinte al PNL, domnul Florin Vasile Cîţu, prim-ministrul României”, a transmis Voiculescu, prin intermediul Facebook.

În acelaşi for au fost votaţi delegaţii care vor participa la congresul PNL din 25 septembrie, precum şi membrii Curţii de Arbitraj Judeţene şi ai Comisiei de Revizie şi Cenzori.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Parca a fost contestată în instanță candidatura nestatutara a lui Câțu.
  Mai candidează?

  • Da. S-au tras prea multe sfori ca sa poata cnadida si sa si iasa. Mai sunt 2 saptamani. Nimic nu il va mai opri, decat POATE motiunea, desi nici cu aia nu e ceva sigur. Poate maxim cu un caz penal la noi in tara gen trafoc de influenta. Si stiu ce o sa zici: PNDL3. Nu, ala e „sprijin pentru dezvoltarea tarii”, ai uitat? 🙂

  • Doar așa că m-ai băgat în seamă.
   Încerc să-ți explic cum văd eu treaba.
   Când unui pr0st îi dă prin cap să zică, stai să vezi ce deștept sunt, ce câștigător sunt… atunci sigur, cineva care i-a băgat ideea asta în cap, da’ sigur, vrea să-l piardă, să profite de pr0stia lui.
   Băieții ăștia sunt terminați, rău de tot, înainte de termen. Poate mai scapă vreunul, dar cu capul nu-și mai revin.

 2. Iar se îmbată pluSECUricii cu apă chioară.
  Speră că Cuțu (!) va fi blocat la Tribunal, că vine iar Șică la butoane si-i readuce pe pluSECUrici la cașcaval !
  De-abia v-a ușuit Cuțu si deja vă ghiorțaie mațele !
  Fomiștilor, e vremea să postiți !😂

  • Doamne ce plin de ura si venin poti fi. Apropo, stii cine se bucura cand altuia ii merge rau? Sociopatii. Nu insinuez nimic, era un trivia aleator.

  • Nu il baga in seama pe motz. E un frustratel infantil care pretinde de la altii argumente, cand el insusi nu e in stare sa isi sprijine ideile tam.pite decat prin jigniri si emoticons.

 3. Adevarul doare !
  Ai rămas fara argumente, ai trecut la insulte. Reconfortant !
  Altfel, mă distrează să văd cum pluSECUricii fac politică de 2 bani:
  Din greșeală în greșeală
  Spre VICTORIA finală!

  • Bai nene, sudul PNL Olt e un tepar ca si Catu
   , Liviu de la Olt e cercetat pe infracțiuni de pacanele, adică e perfect pentru Catu

 4. Și dacă îți păsa de România nu ajungeai sa p(r)ostezi in favoarea unui partid moșit (!) de generalul ilescian Talpeș de la SIE si de generalul (chestorul) Ardeleanu, Vulpea de la Doi ș’un Sfert.
  Spor !

 5. PNL Olt are o lungă istorie de concubinaj cu PSD – ul. De unde împrumută cadre de nădejde și le transferă la loc cu ceva experiență liberală câștigată. Așa că aici USR- ul a trăit și după ce a fost denunțat de la centru. E în județ o lume politică bipolară dar liniștită (doar PSD dominant și PNL soție supusă).

  • Am vrut să scriu USL-ul nu USR-ul. Oare există USR la Olt? O curiozitate. La Slatina PNL și PSD au sediul la același scară de bloc(organizațiile județene) . Le desparte un zid. Dacă ți ședința la una se aude la cealaltă. Eu zic să dărâme zidul. Că e mai bine la liber.

 6. PNL Olt a fost tot timpul o anexă a PSD, nereușind să obțină scor electoral demn de luat in seama. Acest lucru este dublat de oamenii fără principiu care sunt promovați de partid. O scenă ruptă din „Las fierbinți”, discuția dintre prefect și primar, cel din urmă fiindu-i promisă funcția de ministru.
  PSD-ul nu se agita să dea jos guvernul, situația economică și sanitara fiind atât de gravă, așa că îi lasă la putere, le lasă și lor oase de ros, primindu-si partea fără să se compromită electoral, stând pe margine și criticând de fațadă dar susținând in parlament.
  Mă uit cu nostalgie cum șefii de filiale PNL se înghesuiau la poze cu Orban. Acum mai că îl scuipă. Rușine!