G4Media.ro

Coadă de camioane pe 10 kilometri, la Nădlac II, după restricțiile impuse…

Sursa foto: Inquam Photos / Casian Mitu

Coadă de camioane pe 10 kilometri, la Nădlac II, după restricțiile impuse miercuri în Ungaria

Coloane mari de camioane sunt formate, joi, înainte de frontiera cu Ungaria, după ce ţara vecină a restricţionat circulaţia autovehiculelor de mare tonaj miercuri, înainte de punctul de trecere Nădlac II coada de automarfare fiind de 10 kilometri, transmite Agerpres.

Potrivit aplicaţiei „Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II şoferii de camioane aşteaptă cel puţin 250 de minute pentru formalităţile de ieşire din ţară, deşi au fost deschise cinci artere pentru traficul greu. „Trafic intens – număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră”, transmite aplicaţia.

Poliţia de Frontieră Arad a precizat, pentru Agerpres, că se înregistrează un număr mare de camioane în condiţiile în care în Ungaria a fost sărbătoare naţională miercuri, iar autovehicule cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu au putut circula pe drumurile publice, astfel că nici nu au putut intra în această ţară. Restricţia a fost valabilă de marţi ora 23.00 până miercuri ora 23.00 (orele României).

Reprezentanţii Poliţiei Autostrăzi au precizat, pentru Agerpres, că înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II coloana de automarfare este lungă de 10 kilometri. Automarfarele staţionează pe banda de urgenţă a autostrăzii, iar echipe de poliţişti acţionează în zonă pentru menţinerea unui trafic fluent.

Şoferii de camioane care au mers la Vărşand pentru a ieşi din ţară aşteaptă cel puţin 240 de minute la trecerea frontierei, aici fiind disponibile trei artere pentru traficul greu.

La Nădlac I este deschisă o arteră de ieşire pentru automarfare şi se aşteaptă cel puţin 90 de minute.

Aglomeraţie şi timpi ridicaţi de aşteptare se înregistrează şi la intrarea în România, în cazul traficului greu. La Nădlac II se aşteaptă 90 de minute, la Nădlac I – 60 de minute, iar la Vărşand – 60 de minute.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...