G4Media.ro

CNAIR a lansat o licitaţie de 24,3 milioane euro pentru reabilitarea podurilor…

CNAIR a lansat o licitaţie de 24,3 milioane euro pentru reabilitarea podurilor de la Feteşti şi Cernavodă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitaţie de 116 milioane lei (24,3 milioane euro), fără TVA, pentru reabilitarea podurilor de la Feteşti şi Cernavodă, situate pe Autostrada A2, potrivit unui anunţ publicat pe platfoma SICAP, transmite News.ro.

Licitaţia vizează ”realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, lângă Feteşti, situat pe Autostrada A2, la km 149+680 (Lot 1) si realizarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600 (Lot 2)”, se arată în anunţ.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală, pentru fiecare din exerciţiile financiare aferente anilor 2016, 2017 si 2018, a fost de minimum 22 milioane lei pentru lotul 1 şi 19 milioane lei pentru lotul 2.

Pentru fiecare lot in parte, ofertantul trebuie să demonstreze că a finalizat, în ultimii 5 ani, lucrări de infrastructură în valoare cumulată de minimum 55 milioane lei pentru lotul 1 şi 46 milioane lei pentru lotul 2.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 noiembrie.

Foto: Podul de la Cernavodă. Sursa: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu cred ca doare!
    La CNAIR!
    VARZA va fi licitația!

  2. I-auzi una, i-auzi doua……!

  3. Hai băieții mei că se mai poate încă un tun frumos. Acu pe final, pe ultima răsuflare mai aranjati doo licitații. Miroase a contract tip bechtel. Aveți grije să secretizati imediat contractele.

  4. Și asa le-a venit brusc ideea?
    Sigur le fac cu fonduri UE reparatiile ca banii din taxa de pod s-au dus pe soft si hard si salarii babane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.