G4Media.ro

Clujenii votează proiectele din bugetul participativ: Trotuare în Mănăștur, parc pentru câini…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Clujenii votează proiectele din bugetul participativ: Trotuare în Mănăștur, parc pentru câini sau ceas solar

Luni, 3 octombrie, a început etapa de vot din cadrul procesului Bugetare participativă, ediția a IV-a în municipiul Cluj, relatează Monitorul de Cluj.

Toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj și au împlinit  vârsta de 18 ani, își pot exprima votul pentru proiectele preferate, declarate eligibile de către Comisia tehnică de analiză din cadrul Primăriei. Au fost declarate eligibile 13 proiecte dintre cele 87 proiecte depuse.

Printre proiectele eligibile se numără trotuar pe Aleea Negoiu – Mănăștur, garduri verzi de protecție în parcuri, un ceas solar, un parc pentru câini, amenajarea terenului de sport la Colegiul Tehnic Transporturi, digitalizarea Serviciului Administrare Cimitire, lărgire trotuar în zona sensului giratoriu Calea Turzii – Bună Ziua, stație de biciclete în Iris, înlocuire panouri și inele de baschet și micro-păduri urbane.

Etapa unică de vot se va desfășura exclusiv online, în perioada 3 octombrie – 6 noiembrie.

Votul are loc într-o singură etapă, iar fiecare cetățean înscris în portalul bugetării participative poate alege câte un proiect din fiecare domeniu.

La finalul etapei de vot vor fi selectate un număr de 5 proiecte, clasate în funcție de numărul de voturi, indiferent de categoria din care fac parte.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Consilierii din sectorul 5, asa se intreba cetatenii cum sa alocati banii! Nu dati voi din pix pe spoieli de biserica!

    • Sezi bland taica. Nu te duce dupa fenta. Aceasta „participare” este fix pix. Firimituri aruncate de marele Boc catre hipsterii clujeni ca sa le dea impresia ca parerea lor conteaza. Atunci cand clujeni vor decide sa nu se construiasca un bloc intr-un parc, putem spune ca parerea lor conteaza. Pana atunci clujeni se pot umpla in pene ca au votat pt un ghiveci cu flori pe nush ce trotuar din ceva cartier marginas. In rest, in Cluj, Boc si camarila penticostala fac legea in imobiliare si afaceri in general. Apropos…. cum ti se pare un bloc nou construit, cu 4 etaje si 16 apartamente dar cu o fundatie de 60 (saizeci) de cm adancime? Eh? Hai ca e pont sa cumperi apartament la Cluj. :))))

    • E facut blocul din bambus si nu are nevoie de mai mult.