G4Media.ro

Clubul FC Brașov rămâne fără banii de la primărie: 4 milioane de…

Sursa foto: Facebook / FC Brasov Oficial

Clubul FC Brașov rămâne fără banii de la primărie: 4 milioane de lei / Ghidul de finanțare prin care clubul poate primi bani de la Consiliul Local nu a fost aprobat / Consilierii PSD și PNL s-au abținut

Ghidul de finanțare pentru susținerea sportului de performanță, singura variantă prin care poate primi bani de la Consiliul Local echipa de fotbal de liga a doua, FC Brașov, nu a fost aprobat, marți, în ședința ordinară, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.

Cu 11 voturi pentru și 14 abțineri, ultimele ale consilierilor PSD-PNL, punctul de pe ordinea de zi nu a fost aprobat. Este vorba, mai exact, despre proiectul care desemna membrii Consiliului Local care formau comisia prin care FC Brașov primea bani de la autoritățile locale prin programul „Promovarea sportului de performanță”.

Primarul Allen Coliban a explicat de ce este esențială aprobarea acestui proiect pentru viitorul „galben-negrilor”.

„Singura variantă prin care putem oferi finanțare pentru fotbal, pentru ligile întâi și a doua, este prin tipul acesta de ghid, pe care dumneavoastră nu îl aprobați. Pentru clubul de fotbal este singura formă prin care poate să fie finanțată activitatea. Anul trecut, a fost singurul mod prin care ei au putut să beneficieze de finanțare de la bugetul local“, a declarat Coliban.

Odată cu aprobarea acestui ghid de finanțare, FC Brașov va primi 4 milioane de lei de la Consiliul Local, pentru sezonul 2023-2024.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...