G4Media.ro

Clotilde Armand: A ieşit Marcel Ciolacu la plimbare şi-a văzut ceea ce…

Clotilde Armand: A ieşit Marcel Ciolacu la plimbare şi-a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit Sectorul 1/ N-a avut curaj să accepte provocarea mea să mergem împreună

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susţine că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a văzut în plimbarea sa „ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit” acest sector.

„A ieşit Marcel Ciolacu la plimbare (n-a avut curaj să accepte provocarea mea să mergem împreună) şi-a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit Sectorul 1. Domn’ Marcel… îmi pare tare rău că n-aţi mai găsit diamante în Sectorul 1. A mai rămas puţin gunoi de ridicat după PSD. O să-l ridicăm definitiv şi vom curăţa oraşul nostru de mizeria în care l-aţi lăsat”, a scris Armand, duminică, pe Facebook, citată de Agerpres.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Sectorul 1 este unul al gunoaielor şi că primarul Clotilde Armand este „perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa”.

„Opt pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei şi-n mijlocul străzii, chiar lângă Sala Palatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin Bucureşti. De ce nu? – mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în Sectorul 1, odată cel mai frumos sector al Bucureştiului. Am ales totuşi să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria şobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, ştiind că toţi cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei. Am pornit aşadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare – niciun zgomot de şantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o şcoală sau grădiniţă, la oricare dintre investiţiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudaţi pe Facebook nu există în realitate, doamnă Armand!”, a scris, duminică, Ciolacu pe Facebook.

El afirmă că Promenada verde promisă de primarul Sectorului 1 e „doar o vorbă goală”.

„Cu toate acestea, de unde atâtea deşeuri din construcţii pe Drumul Stegarului, doamnă? Ştiu, veţi spune că am ales o zonă de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbăm dacă Promenada VERDE, promisă în campanie, e doar o vorbă goală şi restul gunoi? Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe Strada Pajurei 7A, pe Nadeş e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe Strada Mânăstirea Dealul, gunoi. După colt, pe Bucureştii Noi 202, iar gunoi. În faţă la SNSPA, pe Bld. Expoziţiei 30, alţi saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci şi coşuri de gunoi rupte sau lipsă şi, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!”, adaugă preşedintele PSD.

Şeful PSD a postat şi fotografii din plimbarea făcută, pentru primarul Sectorului 1.

„Nu vă mulţumesc pentru invitaţie, doamnă Armand! Deşi incompatibilă cu funcţia publică pe care o deţineţi, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteţi perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa. Probabil îi urâţi extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiţi atât de rău!”, conchide Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Ciolacul e cel mai umil și fad pesedist din istoria de 33 de ani a celui mai corupt partid din Europa…

  • La investiții culturale, nu la gunoaie, avem probabil cea mai înapoiată Capitală din UE. Clotilde trebuia să-l ducă pe Ciolacu la Paris să vadă noua Filarmonică din parcul La Villette, sau în Városliget Budapesta, pentru noua Casă a Muzicii Maghiare, proiectată de Sou Fujimoto.

 2. Sa vin milfova firea sa va arate ea cum se face! sau poate secu tianu ca si el stie cum se face. Nu va e ba rusine dupa tudorache diamante >??

 3. Nu-i adevărat domn Ciolacu ! Nu. Vă scriu eu dintr-unul din cele 8 spitale regionale pe care le-ați realizat. De aici se vede VERDE TOT !

  • Bună asta.

   Eu sunt pe al 1000-lea km de autostradă promis an de an de guvernele PSD și, la fel, văd că țara prosperă sub comanda USL 2.0

 4. Marcel nu a ieșit ”dăcât” să schimbe ceva valută

 5. Domnu marcel… chiar va folosesc cei 2000 de lei pe care-i primiti pentru merite deosebite in luptele din oraselul buzau… intreb pt un prieten care are 1125 de lei pensie, dupa ceva ani de munca…

 6. Mistretul tot …. mistret.

 7. „A mai rămas puţin gunoi de ridicat după PSD. O să-l ridicăm definitiv şi vom curăţa oraşul nostru de mizeria în care l-aţi lăsat”, a scris Armand, duminică, pe Facebook, citată de Agerpres.” Mille pardons, chère Madame (Sukşin), mais cette fois vous l’avez raté. La bête satisfaite prit la poudre d’escampette avant qu’elle soit récyclée. Trop tard, hélas, elle ne neviendra pas à Pâques, mironton, mironton, mirontaine, ni à la Trinité.

 8. Acuma ca nu mai au planuri se vor intoarce la planul vechi in care injura USR.