G4Media.ro

Claudiu Târziu: AUR a exclus-o din rândurile sale pe Diana Şoşoacă. O…

Claudiu Târziu: AUR a exclus-o din rândurile sale pe Diana Şoşoacă. O revocăm din toate funcţiile

Liderul grupului parlamentar senatorial AUR, Claudiu Târziu, a anunţat luni, în plen, excluderea din partid a senatoarei Diana Şoşoacă şi revocarea acesteia din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor şi din cea de membru al Comisiei juridice.

„Partidul AUR a exclus-o din rândurile sale pe doamna Diana Şoşoacă, după cum ştiţi. Prin urmare, o revocăm din toate funcţiile pe care le deţine ca membru al grupului AUR, aşa încât propunem ca doamna Şoşoacă să nu mai facă parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridică din cadrul Senatului”, a declarat Târziu.

El a precizat că locul de preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor va fi luat de Rodica Boancă, iar cel de membru al Comisiei juridice de Dorin Cristian Mate.

În replică, Diana Şoşoacă a afirmat că a aflat din presă de faptul că nu mai are susţinerea grupului parlamentar AUR şi că ar fi fost exclusă, afirmând că nu a fost notificată cu privire la aceste aspecte.

„Toţi juriştii din această sală şi toţi parlamentarii ştiu că există o procedură. În primul rând, trebuia să fiu notificată cu privire la eventuala excludere a mea, unde ar fi trebuit să mă prezint la Partidul AUR pentru a-mi susţine un punct de vedere. Până la acest moment, nu am fost notificată niciodată cu privire la excluderea mea, drept pentru care solicit AUR să depună la BP actele care demonstrează excluderea mea. Înţeleg că singurul avocat pe care l-au avut am fost eu, de asemenea, înţeleg şi lipsa de pregătire juridică pe care o au. Trebuia să fiu notificată în acest sens”, a susţinut Şoşoacă.

Claudiu Târziu i-a transmis acesteia că toate procedurile legale au fost îndeplinite.

„Vă asigur că toate procedurile legale au fost îndeplinite. Partidul AUR a exclus-o pe doamna Diana Şoşoacă din rândurile sale conform statutului, nu are niciun fel de cale de atac mai departe de atât. Partidul va comunica către grupul parlamentar AUR că a scos-o din rândurile sale şi că i-a retras orice sprijin politic. Grupul a făcut demersurile necesare către Biroul permanent şi ne aflăm acum în plen cu schimbarea componenţei comisiilor”, a conchis liderul AUR.

Foto: Claudiu Târziu, copreședinte al AUR / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. „Partidul AUR a exclus-o din rândurile sale pe doamna Diana Şoşoacă”. Partidul nu are randuri poate are coloane cum aveau comunistii si fascistii. Era asa de simplu de formulat in limba romana:,, Diana Şoşoacă a fost exclusa din partid”, fara randuri, fara coloane, fara matrici si determinanti. Mai grav, este ca personajul care face anuntul, senatorul Claudiu Târziu, este de formatie scriitor!

  2. și poporul care v-a votat pentru activitatea și mesajul din campania electorală transmis de Șoșoacă vă vor exclude pe voi; cât despre tine Târziu , nu cred că mulți au votat aur pentru tine , care, pot spune că erai un necunoscut, și după acestă acțiune devii și mai insignifiant.

  3. Cum o dai afară din partidul care nu i-a înregistrat adeziunea? Parcă așa spuneau cei din conducere…

  4. In acest moment pentru mine AUR = USR2. USR ul ne-a pacalit mai mult timp, astia cam repede au sarit pe ciolan. Pacat ca se mai duce o speranta pentru renasterea Romaniei. Ti-am citit articole din Formula AS si credeam ca esti un om corect. Se pare catotul e bine pana cand se simte mirosul banilor si uiti sa te mai uiti in jos, de promisiunile facute… celor care v-au votat. Mi-e scarba de voi! Chiar asa de prosti ne credeti? Ii veti ruga frumos pe cei de la putere(PNL,USR-Plus,UDMR) si pe ceilalti care de 31 de ani doar fura, fura si iar fura si vand aceasta tara pe nimic strainilor (PSD, PMP etc) sa inceteze cu aceste practici si ei, mustrati de propria constiinta, se vor opri din marsaviile lor?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.