G4Media.ro

Ciucă: Sebastian Burduja este opțiunea pentru Primăria Capitalei care „dă speranțe celor…

Foto: Inquam Photos / George Călin

Ciucă: Sebastian Burduja este opțiunea pentru Primăria Capitalei care „dă speranțe celor care nu s-au hotărât până acum”

Nicolae Ciucă, președintele PNL, face declarații despre schimbarea de situație de la Primăria București:

  • Șansele PNL sunt date de profilul candidatului. Vine de pe funcția de ministru. Este opțiunea care dă speranțe celor care nu s-au hotărât până acum. Există un segment de electorat nehotărât și poate să-și prezinte planul pentru Primăria Capitalei ca nou intrat în competiție.
  • Cine are mai multe șanse: Sebastian Burduja sau Gabriela Firea? Asta va decide electoratul.

PSD și PNL au decis luni să aibă fiecare candidat la primăria Capitalei: Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja. Partidele au decis să renunțe la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu cu șapte zile înainte de expirarea termenului la care pot fi înregistrate candidaturile.

Firea și Burduja și-au exprimat intenția de a candida înainte de a fi desemnat medicul Cătălin Cîrstoiu. Firea figurează pe locul trei pe lista comună de la europarlamentare.

Liderii PSD și PNL au luat decizia după aproape 14 ore de negocieri.

Este al doilea proiect independent eșuat al coaliției PSD-PNL după retragerea candidaturii în fruntea listei la europarlamentare a Ramonei Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene. Ea s-a retras după trei zile de la anunțarea candidaturii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Bâlbâitul încearcă să ne aburească!

  2. Cinstit era să spună „am dovedit prin fapte că suntem incompetenți „!

  3. Da, ne dă sperațe că veți pierde.

  4. doamne ce voi rade cand voi vedea 5% burduja

  5. Exact, sa ai gura aurita…cei nehotărâți vor ieși la alegeri și va votează la toate alegerile, mai mult de 5% nu mai primiți, ajungeți unde e PDL și PNȚCD…..aaaaaa…..aaaaa.:))))

  6. Ce mandrii sunt ei sa-i creada oameni prosti gramada! De parca nu se vede de la o posta ca Burduja e doar un „spargator” de voturi dar iti dai seama cu ce realizari au venit ei…