G4Media.ro

Ciucă s-a întâlnit cu doctorița care coordonează compartimentul de chirurgie plastică de…

sursa foto: Facebook/ Vally Tudose

Ciucă s-a întâlnit cu doctorița care coordonează compartimentul de chirurgie plastică de la Spitalul de Copii din Iași, unde medicii au salvat mâinile amputate ale unei adolescente/ Premierul a promis implicare personală pentru finanțarea spitalului

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, marţi, la Iaşi, cu doctorul Sidonia Susanu, coordonatorul Compartimentului de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arşi din cadrul Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, şeful Executivului anunţând că se va implica personal pentru ca Guvernul să asigure finanţarea şi dotarea Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

”Am fost onorat să îi strâng mâna şi să o felicit pe doamna doctor Sidonia Susanu, coordonatorul Compartimentului de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arşi din cadrul Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Cu omenie, pricepere şi multă muncă a salvat destine şi a oferit o nouă şansă la viaţă normală multor copii şi tineri”, a scris premierul în postare.

”M-au impresionat empatia şi modestia doamnei doctor, dar şi devotamentul şi tenacitatea de a creste echipa medicală şi, mai apoi, de a transforma compartimentul în secţie de chirurgie plastică şi a-i dezvolta astfel activitatea. Este un exemplu al puterii pe care o au profesioniştii cu har, deschizatori de drumuri în domeniul lor”, a mai spus premierul.

Şeful Executivului a mai arătat că acest efort trebuie să primească susţinerea adecvată. ”Mă voi implica personal pentru ca de la nivelul Guvernului să asigurăm finanţarea şi dotarea cu instrumentarul şi echipamentele necesare Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Îi doresc mult succes doamnei doctor în efortul său neobosit de a schimba lucrurile în bine şi de a salva vieţi!”, spune premierul.

Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi i-au salvat ambele mâini unei fete care a fost grav rănită în accidentul de la Paşcani, în care un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat. Alexia va fi supusă şi altor operaţii şi va avea nevoie de un program intens de recuperare de kinetoterapie şi fizioterapie.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. @Redacţia
    „doctora”?! Aţi făcut jurnalism cu Bode la scoala ajutatoare de presă?
    „Ciucă s-a întâlnit cu doctora care coordonează compartimentul de chirurgie plastică”

  2. Asta cu implicarea personala a jupanului pentru a rezolva o treaba sau alta este simptomul cel mai evident al unui stat feudal esuat. Mai bine s-ar implica sa puna sistemul la punct ca sa functioneze

  3. Aceasta dna doctor lucreaza numai in spitalul de stat ,nu da fuga din timpul programului la cabinetul privat.De asta face performanta.Nu e mereu pe fuga.