G4Media.ro

Ciucă: Împăratul Constantin şi mama sa, Elena, reprezintă repere de curaj, speranţă…

Ciucă: Împăratul Constantin şi mama sa, Elena, reprezintă repere de curaj, speranţă şi credinţă, valori atât de necesare pentru noi toţi în aceste timpuri complicate

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, sâmbătă, urări celor care poartă numele Sfinţilor Constantin şi Elena, informează News.ro. „Împăratul Constantin şi mama sa, Elena, reprezintă repere de curaj, speranţă şi credinţă, valori atât de necesare pentru noi toţi în aceste timpuri complicate”, a afirmat el.

„21 mai este o zi de mare însemnătate pentru credincioşi: celebrarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Mari sfinţi apărători ai creştinismului, Împăratul Constantin şi mama sa, Elena, reprezintă repere de curaj, speranţă şi credinţă, valori atât de necesare pentru noi toţi în aceste timpuri complicate”, a afirmat Nicolae Ciucă.

El le-a transmis urări celor care poartă numele de Constantin şi Elena.

„Le doresc sănătate, pace, lumină în suflete şi să se bucure alături de cei dragi! La mulţi ani! Fie ca Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena să vă ocrotească în fiecare zi!”, a adăugat Ciucă.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Îmi vine sa vars.., altceva nu a mai găsit danciuca sa spună?

 2. L O L care i-ai scris măi discursul de azi? 😂 dați, frate, măcar un clic pe Wikipedia să vedeți ce mare reper moral a fost Constantin…. bine, oricum rumânul de rând oricând habar n-are, dar tot e amuzant.

  • Woke la tine place femeia cu mustață ?

  • Jur ca am ras….
   Pe asta o mai tineti minte…..
   „Ştiţi că există un pachet de legi al lui Hammurabi care nu a fost votat de Parlamentul anterior, ce veţi face când va veni proiectul de lege în Parlament?”, l-a întrebat reporterul, în încercarea de a testa dacă senatorul PSD a auzit sau nu de aceste documente istorice din perioada Antichităţii. „Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem”
   sursa.adevarul.ro

 3. Valorile voastre sunt doar hoția. Ați jefuit toată țara, ați furat tot ce se putea și furați în continuare. Nu mai încercați să aburiți lumea cu discursuri mincinoase și cu vorbe goale.

 4. Nu știu cum să zic, dar era… împăratul Imperiului Român. Iar mama sa era mama Împăratului.

 5. Ce suina penibila

 6. Dotore plagiatore… Repere morale…

 7. Pensii speciale.

 8. În vremuri complicate sclavii din colonie trebuie să îşi mai ia un job să plătească taxe pentru statul eşuat şi să dea la bani preoţi cu epoleţi. Dacă nu plătiţi taxe, noi din ce mai băgăm benzină la Merţan?! La muncă, supuşii mei!

 9. Lasă, mă, prosteala și ocupă-te dracu de guvernarea asta tembela!

 10. Huo PM, merge?!

 11. Merge!