G4Media.ro

Ciucă, avertisment pentru miniștri: Închidem jaloanele din PNRR la jumătate lunii septembrie,…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Ciucă, avertisment pentru miniștri: Închidem jaloanele din PNRR la jumătate lunii septembrie, în ultimele ședințe nu voi aproba nici un fel de jalon sau țintă

Premierul Nicolae Ciucă le-a pus joi în vedere miniștrilor să adopte până la jumătatea lunii septembrie toate deciziile necesare pentru îndeplinirea țintelor și jaloanelor din PNRR. El i-a avertizat pe miniștri că dacă termenul – limită va fi depășit, el nu va aproba ulterior nici un act necesar.

”Să aveți în vedere ca în perioada imediat următoare să nu pierdem din lista de priorități țintele și jaloanele din PNRR. Mai avem o lună pentru că în acest trimestru închidem jaloanele la jumătatea lunii septembrie. În ultimele două ședințe de guv nu voi aproba nici un fel de jalon sau țintă, vă rog să rețineți acest aspect”, a spus premierul Ciucă în debutul ședinței de guvern de joi.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. BLA, BLA, BLA ! BLA, BLA, BLA !

 2. PANA UNA ALTA CRESC IAR PENSIILE SPECIALE.
  CA ASA E LA SPECIALI. CRESC SALARIILE, CRESC PENSIILE SPECIALE.
  A REZUMAT PENTRU NOI TOVARASUL buzatu, DE LA PARTID, MOTIVAND DE CE LE TREBUIE PENSII SPECIALE: „VRETI SA MURIM DE FOAME ?”. CEI CARE NU VOR AVEA PENSII SPECIALE VOR MURI DE FOAME NU-I ASA ?

 3. Ce vise erotice ai maCiuca!!!
  Mai bine ai visa sa apuci sa te inchizi la prohab…

 4. Bravo Ciucă! Dai clasă! Cea mai bună guvernare! De unde îmi dau seama? După schelălăielile patetice ale USR-ișilor și după valurile de minciuni! Când nu ai ce să critici lansezi minciuni. Ați văzut și cu Ghinea și cu OMS!

 5. Mă îndoiesc că dacă era unul ca Ghinea în guvern mai făceam ceva! Din păcate USR se îndepărtează de electoratul său printr-o politică complet greșită

  • În afară de angajări în ministere ăștia au făcut ceva bun pentru oamenii de rând? Exclude îmbuibarea bugetarilor și specialilor și dă exemplu de un lucru bun făcut de guvernul Standford!
   Oricum, tu stai îndoit că asta e poziția ta favorită.
   Când era Ghinea cu ai lui la guvernare prețurile la alimentele de bază erau cu 40-50% mai mici ca acum.

 6. OK !
  Dl premier Ciuca are perfecta dreptate !