G4Media.ro

Cîțu, videoconferință cu prefecții: Aș vrea să fie primul an în care…

Cîțu, videoconferință cu prefecții: Aș vrea să fie primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Aș vrea să vă apucați serios de treabă și să ignorați situația politică. Oricine va fi la guvernare, vă asigur că veți avea resursele necesare

Premierul demis Florin Cîțu a participat, joi, la o videoconferință cu prefecții pe tema pregătirilor pentru iarnă și le-a transmis acestora să se apuce de treabă ignorând situația politică.

„Aș vrea să fie primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Știm că vine iarna, suntem în luna octombrie și în fiecare an vine iarna și e bine să fim pregătiți. Trebuie să verificați că aveți contractele făcute și tot ce trebuie ca anul acesta să nu sufere nimeni”, a spus Cîțu.

„Aș vrea să vă apucați serios de treabă și să ignorați situația politică. Oricine va fi la guvernare, vă asigur că veți avea resursele necesare pentru a gestiona cât mai bine această iarnă”, a adăugat acesta.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. E clar, e chiar Superman! Cine altul ar avea puterea să impartă banii țării chiar și din poziția de șomer de lux cu urme de bocanc pe fund ?!

  2. Nimeni: nimic
    Citu, 20 octombrie, singur, lasat total pe margine, in pana de idei: Dar nu ne pregatim si noi de zapada?

  3. Iohanis, catu, pnl- groparii României moderne.
    Psd- demolatorii justitiei si statului de drept.
    Tovarasi tot inainte sub conducere partidelor infratite psd+pnl: republuca bananiera România. Adio fonduri europene, adio reforme, adio stat de drept sub conducerea bocancului dictaturii robocap.

  4. Eu stiu ca in filme Superman avea multe puteri, dar telepatia si clarviziunea nu era printre ele. De unde stie el ce va face un viitor guvern de e asa sigur? Sau insinueaza ca orice guvern iese, e de fapt jcuat din spate de PNL si ca totul e un teatru ieftin? Ca daca asta admite, e grav.