G4Media.ro

Cîțu le-a cerut reprezentanților Consiliului Investitorilor Străini să se implice și să…

Cîțu le-a cerut reprezentanților Consiliului Investitorilor Străini să se implice și să susțină în mediul de afaceri campania de vaccinare împotriva COVID-19

Premierul României, Florin Cîțu a avu joi o întâlnire cu reprezentnații  Consiliului Investitorilor Străini, cărora le-a solicitat să  să se implice și să susțină campania de vaccinare împotriva COVID-19.
„Fie că vorbim despre investitori cu capital românesc sau străin, mediul privat este partener de încredere în acest efort comun de a depăși cu bine pandemia, prin imunizarea populației și respectarea măsurilor de protecție sanitară. Stabilizarea situației epidemiologice și creșterea capacității de vaccinare în lunile aprilie și mai sunt premise clare și sigure că treptat putem să învingem acest virus. Mă bucur să văd că, asemenea reprezentanților din domeniul HORECA, investitorii străini care au proiecte de afaceri în România au venit cu propuneri și doresc să participe la consultările ce vor avea loc în Comitetul interministerial a cărui sarcină este să pregătească revenirea la normalitate a României începând cu 1 iunie 2021”, a transmis Cîțu prin intermediul paginii sale de Facebook.
Premierul a mai adăugat că data de 1 iunie este borna spre care țintește România, pregătită cu mare atenție.
„Este vital să protejăm sănătatea oamenilor, este esențial să menținem economia sănătoasă. Iar pentru însănătoșirea economiei românești este nevoie să susținem investițiile publice și private, inclusiv prin continuarea măsurile începute în cursul anului 2020 prin care am salvat locuri de muncă, să restructurăm companiile de stat și să digitalizăm sectorul public.
Vom menține regimul fiscal și categoric nu vom crește taxe sau impozite. Sunt obiective asumate de Guvern și așteptate de mediul de afaceri”, a mai scris Cîțu.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cîțu m#UiE pâ rtzu! Să mi bed my pauka n mm thii de corist

  2. Multinationalele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.