G4Media.ro

Circulaţia pe Transfăgărăşan s-a redeschis astăzi, la ora 8.00 / Drumarii avertizează…

Circulaţia pe Transfăgărăşan s-a redeschis astăzi, la ora 8.00 / Drumarii avertizează că sunt urşi în zonă care se apropie de şosea

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă s-a deschis, sâmbătă, începând cu ora 8.00, pentru toate categoriile de autovehicule, transmite News.ro.

Drumarii avertizează însă că este semnalată prezenţa urşilor în zonă şi cer turiştilor să nu se apropie de animalele sălbatice. În plus, aceștia spun că sunt puţine locuri de parcare la Bâlea Lac, parcările private din zonă nefiind deszăpezite.

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, a transmis CNAIR.

Circulaţia rutieră pe DN 7C (Transfăgărăşan), între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă, a fost închisă la 1 noiembrie 2018.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bagati hingherii sa-i adune. Merg bine la export alaturi de gaz, petrol, paduri, copii, etc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.