G4Media.ro

Ciprian Ciucu, noul primar al sectorului 6: E agitație mare în primărie…

Ciprian Ciucu, noul primar al sectorului 6: E agitație mare în primărie pentru a se plăti rapid lucrările scumpe contractate în ultima perioadă. Auditul nu va putea fi evitat

Ciprian Ciucu, primarul ales al sectorului 6, a declarat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, marți seară, că are informații conform cărora în primăria a cărei conducere se pregătește să o preia ”este agitație mare” pentru a se plăti o serie de lucrări ”contractate pe bani mulți în ultima perioadă”. Noul primar le-a transmis directorilor din primărie să nu ”riște aiurea” pentru că ”auditul nu va putea fi evitat”:
 • ”Înțeleg că în Primaria Sectorului 6 este agitație mare pentru a se plăti rapid lucrarile scumpe contractate pe bani mulți în ultima perioadă. Îi avertizez pe directorii care vor semna pentru aceste plăți să fie foarte atenți ce semnează, să nu semneze cumva pentru lucrări fictive, supraevaluate sau neconforme! Auditul nu va putea fi evitat, este păcat să riște aiurea. Auditul se va face în teren, începând cu plățile din ultima perioadă”, a scris Ciucu pe Facebook.

sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

  • La sectorul 5 PNL l-au votat pe Piedone ca primar ca sa nu iasa al lor (mai nepriceput in fraude din astea reale)

 1. Acesta este primul pas, asteptam sa construiesti un sector frumos ! Bafta

 2. eram sigur ca asa va fi. acum se dau ultimele tunuri si se toaca tot ce mai era din buget. ar merita concediati aia amestecati in asa ceva.

 3. Asa, asa, Audituri la toate Sectoarele, eu NU inteleg cum se face Predarea-Primirea de la un primar la altul…
  Gabita zise azi ca”GATA, am predat!”
  Ce-ai predat, femeie?!!
  Numai un Audit serios, profesionist si INDEPENDENT poate sa consemneze Predarea-Primirea in astfel de cazuri!
  Abia astept Auditurile de la Primariile castigate de USR PLUS si asta de la Primaria sector 6, unde a castigat Ciprian Ciucu – PNL!(desi la PNL nu prea e moda auditurilor!)

  • Audit, concedieri și cătușe.

  • N-ai inteles tu. voia sa zica: „am predat grupurilor infractionale din care fac si eu parte si ce a mai ramas din bugetul orasului”. asta voia sa zica de fapt, dar s-a exprimat mai pe scurt, ea fiind de felul ei foarte pragmatica. nu are timp de vorbe, la ea faptele „vorbeste” 🙂 🙂

 4. Auditul e obligatoriu: izolarea termica a unui bloc de 10 etaje in Dr taberei, bloc cu o singura scara, a fost estimata la 600 000 de euro!!!!!, firma castigatoare avand legaturi cu cineva din primarie, dupa spusele unora, de unde si lipsa de emotii a firmei pentru calitatea proasta a lucrarilor, fiindca receptia se face oricum de catre primarie, unde lucreaza persoana de legatura.

  • Pe Aleea Baiut 9A – Dr. Taberei, au lasat neterminate lucrarile din februarie 2019!!!! Inainte de alegeri (joi 17.09.2020) au pus un petec de asfalt pe o strada care n-a vazut asfaltul (saraca!!!!) de cel putin 40 ani! Nu mai vorbesc de reabilitari (s-au facut numai daca aveai pe cinvea in primarie sau acces direct la primar si consilierii lui).

 5. Stimate domn nou ales primar al sect.6, nu locuiți sau nici măcar nu ați trecut prin acest xartier, unde cel putin din octombrie 2019, parxa este război.
  Sustineti ca si PNL isti cand au intrat la guvernare in noiembrie 2019, ca veti face un audit.
  Iar zarva este mereu la institutiile de stat paralel, acolo încă oamenii nu sunt morți vii ca la corporatiile internet nationale.

 6. Chiar ma intrebam … s-au apucat sa refaca un trotuar de juma de metru + borduri pe langa un bloc de 4 etaje pe o alee secundara din Dr Taberei. Evident ca fara motiv, oricum nu merge nimeni pe el pt ca sunt parcate masinile celor din bloc . Pe aproape erau alte strazi de reparat.

 7. Ce bucurie sa vezi ca in sfarsit tinerii astia bataiosi preiau stafeta. Mult succes Ciprian !!!

 8. Poate rezolvati problema cu aspersoarele de udat spatiile verzi din zona Lujerului

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.