G4Media.ro

Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6: Dezvoltatorii să construiască o școală…

Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6: Dezvoltatorii să construiască o școală în zonele în care s-au ridicat deja 5.000-7.000 de apartamente. Pe modelul lui Boc, o preluăm la primărie

Noul primar al Sectorului 6 anunță că va crea un consiliu al dezvoltatorilor, astfel încât la construirea unui anumit număr de locuințe aceștia să fie obligați să construiască și o școală. Primăria va prelua apoi administrarea clădirii școlii, iar Ministerul Educației – partea de profesori și de curriculum. 

O să fac un consiliu al dezvoltatorilor ca, transparent, să decidem într-o zonă dacă deja s-a construit un număr de nu știu 5.000-7.000 de apartamente de la un astfel de număr în sus, construiești o școală. Și pe modelul lui Boc de la Cluj, primar liberal, cel mai performant primar, o preluăm la primărie”, a declarat Ciprian Ciucu, într-un interviu acordat Agerpres.

Așa va crește și valoarea noilor zone rezidențiale și noi vom asigura finanțarea și voi face demersurile legale către Ministerul Educației să preia din punct de vedere curricular aceste spaţii cel puțin pe școli”, a adăugat edilul.

Acesta a precizat că are în plan și extinderea de școli.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Bolojan este cel mai performant primarde oras mare, nu Boc.

  • Bolojan a facut cosmetica, Oradea a devenit un oras atragator, a dezvoltat infrastructura rutiera, construieste piscine, locuri de agrement, etc pt ca terenu-i permite, orasul este in campie, se poate extinde. In schimb nu atrage investitori mari. Boc are creiere universitare, specialisti, atrage companii, creaza locuri de munca, asa a ajuns Clujul cel mai scump in materie de locuinte, cel mai ravnit si cel in care investitiile straine cresc constant.

 2. Nu e nevoie doar de scoali! Ci si de parcari si parcuri. Si nu doar pe hartie!

  • Unde mai bagi nene atatea parcari? Nu e Le Mans orasul asta. Sa faca piste de biciclisti, spatii verzi si taxe mai mari pe masini. Ai 2 milioane de oameni in Capitala si 1.4 milioane masini si parcarile cu plata tot goale stau.

  • daca s-ar face parcari ar disparea masinile parcate pe banda 1 si atunci va fi spatiu si pentru pistele de biciclisti sau vrei sa le faca pe trotuar ca in fata primariei? Masinile nu vor disparea daca nu le faci parcari ci doar le vor inghesui si mai mult pe trotuare.

 3. Zero speranțe cu acest ciuciu bau!

 4. Bravo mah, faceti si scoli! Acum e momentul! Ca e nevoie peste tot in zonele civilizate.

 5. „dezvoltatorii” aia sa contribuie la „dezvoltarea” orașului. Acum ei doar fac specula imobiliara cu ajutorul primăriei.
  Domnul primar ar putea foarte bine sa nu semneze puz-uri de bloc lângă bloc, puz-uri de zgârie-nori etc. Și sa nici nu semneze de recepție.
  Bineînțeles ca pe cetățean nu îl interesează creșterea „valorii zonei rezidențiale” la fel de mult ca pe „dezvoltator” (ca ala vinde). Deci asta doar ca să ne lămurim ca s-a schimbat mafia roșie în galbena. Tot înghesuit si fără trotuare se va construi, din pacate

 6. WOW ! fix la fel este si in Constanta ! numai ca la noi banii pentru scoala au fost dati direct primarului care a semnat autorizatiile de constructie pentru blocuri

 7. Tot o porcărie va fi. Ce contează că se sufocă orașul și faci 2-3 ore până la locul de muncă? Mai vine o șpăguță , se face o școliță și gata. A rezolvat fix ciu-ciu. Însă îl va ridica lumea în slăvi că face și drege. Praf in ochii credulilor , exact că numărul de covidei la zi. Avea dreptate Țuțea. Un popor de …..spuneți voi.

 8. Buna seara, vom vedea ce poate face noul primar din sectorul 6. Pentru început cred ca trebuie curățenie…este foarte murdar in sector …Drumul Taberei este jale…eu vreau sa ii dau o șansă acestui domn . Trebuie verificată si firma Nobleese care a fost contractate pt a face teste COVID in centrele DGASPC din sectorul 6…E ceva dubios …angajații nu doresc testarea in masa…sunt obligați să suporte la fiecare 14 zile si stau cu emotii …testarea e fara rost atata timp cat cei cu care vin in contact nu sunt testați…toti copii si părinții stau in parcuri la grămadă…si angajatii suportă testarea fără rost. În sector sunt multe probleme …succes dl Primar.

 9. Faceti crese si gradinite. Parcari subterane, nu mai lasati masini parcate la suprafata. Construiti spitale, laboratoare de analize pentru copii decontate de stat. Nu e normal sa platim la privat atata timp cat platim contributii la stat.
  Daramati institutiile vechi cu 1-3 etaje si construiti cu 10 etaje. Sa fie arondate blocurile din jurul cresei, gradinitei sau scolii avand prioritate proprietarii si ulterior chiriasii. Proprietarii de apartamente sustin zona si ei platesc contributii asa ca acordati le toate facilitatile de educatie si sanatate exact cum facea Ceausescu. Nu e normal sa vina spagarii din Ilfov si sa cumpere locurile celor de drept.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.