G4Media.ro

Ciprian Ciucu, despre supermarketurile care rămân deschise în detrimentul piețelor: Funcționează după…

Ciprian Ciucu, despre supermarketurile care rămân deschise în detrimentul piețelor: Funcționează după legi diferite. Noi am aplicat o hotărâre de Guvern

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, a declarat, luni seară, la România TV, că cei care susțin că supermarketurile rămân deschise în detrimentul piețelor cu produse românești ”au agendă ascunsă” și că cele două entități funcționează după legi diferite:

  • ”Cei care fac astfel de supoziții au agendă ascunsă. Evident că este o alegație pe care o respingem. Piețele și supermarketurile funcționează după legi diferite, noi am aplicat hotărârea de Guvern. Piețele funcționează după o HG din 2004, pe când Lidl și Carrefour funcționează în regim de magazin, după un OUG din 2000. Este vorba de două lucruri complet diferite, sunt autorizate pe bază de legi diferite (…) Este clar că piețele prezentau un risc. Guvernul a zis că piețele se închid pentru că prezintă riscuri mai mari pentru infectarea cu coronavirus. Multe piețe funcționează în continuare pentru că nu aveau toate geamuri închise”, a declarat primarul sectorului 6.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. against all odds

    vom salva vieti , vom invinge coronavirusul

    :))

  2. Corect ! Eu nu gandesc , eu execut !