G4Media.ro

Ciprian Ciucu, desemnat primarul anului la Gala de excelenţă „Smart City Industry…

sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, desemnat primarul anului la Gala de excelenţă „Smart City Industry Awards” – O industrie cât o țară: Am câștigat premiul cu aplicația #eSector6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost desemnat primarul anului 2023 la Gala de excelenţă „Smart City Industry Awards”, organizată, joi, la Palatul Parlamentului.După doi ani și jumătate de muncă susținută, trofeul a ajuns în Sectorul6! (…) Este de fapt recunoașterea muncii susținute, începute încă de la primele zile de mandat”, a scris Ciucu pe contul său de facebook.

În cadrul galei au fost premiate cele mai bune proiecte din administraţia locală şi centrală alese dintre cele 77 jurizate.

Anul trecut, premiul a fost luat  de primarul Buzăului, Constantin Toma

„Sunt doi ani și jumătate de când sunt primar, în care am încercat împreună cu echipa mea să facem planificare bugetară și strategică pe priorități. Și a fost tare greu pentru că nu știam când vor ajunge la maturitate, așa că am dat drumul la toate. Fiecare proiect are viteza lui. În ediția a-6 a am câștigat premiul cu aplicația #eSector6. Le mulțumesc foarte mult celor din echipa Primăriei Sectorului 6 și sper să avem puterea să avem motoarele turate la maximum în continuare (…)”, a transmis Ciucu.

sursa foto: primaria sectorului 6

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Culmea penibilului….

  2. Aplicatia respectiva e un fiasco; sesizarile depuse sunt solutionate dupa trei luni, insa primesti promt un raspuns la o sesizare inregistrata in urma cu…noua luni ! Vorba ceea: lucru bun, la noua luni !

  3. meritta o medalie ! a muncit din greu la aplicatia de colectat taxe si plangeri

  4. O aplicatie care functioneaza exact in ritmul angajatilor letargici de la Primaria Sectorului 6. Am inregistrat o problema legata de un copac putrezit care sta sa cada de mai bine de 7 luni de zile, am primit raspuns acum o saptamana. Pana la urma o sa il darame vreo furtuna si dl Ciucu o sa dea vina pe primarul capitelei, pe guvern, pe nu stiu ce angajat sau pe colegii de alianta de la USR, ca asa face el, nu isi asuma niciodata decat aratatul cu degetul spre altii. Imi pare rau ca l-am votat, doream o schimbare, dar realitatea e ca am scapat de dracu si am dat de tacsu. Oportunist, ocrotitor al firmelor de casa ale ADP6, dl Ciucu este de o ipocrizie greu de egalat.

  5. Personal, cred ca domnu’ Ciucu ar trebui sa ia exemplu de la primarul din Ciugud (printre foarte, foarte putinii primari „pe bune” din tara), si niscaiva cursuri aprofundate de modestie si bun simt, altfel ramane un politruc panglicar si cam atat (ii plin PNL-ul d’astia).