G4Media.ro

Ciolacu: Timişoara merită să aibă un stadion pe măsura sa! Totul se…

Sursa Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Ciolacu: Timişoara merită să aibă un stadion pe măsura sa! Totul se va debloca. Se va face dreptate

Premierul Marcel Ciolacu a avut, sâmbătă, discuţii cu Asociaţia Suporterilor Poli Timişoara despre viitorul proiect al noului stadion, în care i-a asigurat pe aceştia că proiectul va fi deblocat şi „se va face dreptate pentru Timişoara”.

„Timişoara merită să aibă un stadion pe măsura sa! Orgoliile politice şi incompetenţa au blocat ani şi ani de zile dezvoltarea acestui mare centru universitar al României pe partea de infrastructură sportivă!”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă pe Facebook.

Premierul a mai precizat că a avut discuţii cu reprezentanţii galeriilor lui Poli Timişoara despre viitorul proiect al noului stadion.

„Totul se va debloca. Se va face dreptate pentru Timişoara!”, a dat asigurări liderul PSD.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. „Alo, breten Marsel? Mei, vezi că a mai fost unu’ care a vrut să dau decât pâine și circ la bobor român, mă rog, pâine pe rație cu cartelă, iar apoi a sfârșit cu câteva găuri in plus lângă un zid, numai aduc bine aminte loc, dar parcă era vorba de un fostă cetate de scaun de domnitor…”
    Aleikum Salaam!”

  2. Aia trebuia, inca un stadion, sa avem unde sa impingem. Un drum ceva sa ajungem in mai putin de 12 ore la Timisoara din orice alta parte a tarii???

  3. m-as cam indoi ca ciuma va prinde cheag in tm mai ales dupa ultimele furtisaguri la lefuri. mai ales ca recesiunea bate la usa si-i va musca pe multi de kur. conditia e sa se intample pina la alegeri