G4Media.ro

Ciolacu spune că ”nu îi pare rău” că a intrat în coaliţie…

Sursa foto: Pixabay

Ciolacu spune că ”nu îi pare rău” că a intrat în coaliţie alături de PNL şi că fiecare trebuie să îşi apere valorile: ”Nu ştiu acum dacă acel impozit unic mai reprezintă şi progresul/ Vom găsi soluţiile cele mai bune”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD este partidul care a venit, în coaliţie, cu „cele mai bune programe pentru IMM-uri şi pentru capitalul românesc, cu cele mai bune soluţii şi scheme de ajutor”. „Nu ştiu acum dacă acel impozit unic mai reprezintă şi progresul, dar sunt ferm convins că împreună vom găsit soluţiile cele mai bune”, a afirmat liderul PSD.

 • „Astăzi este Ziua Internaţională a persoanelor vârstnice. De multe ori mi s-a spus: dom-le, m-am săturat de PSD-iştii ăştia, vin mereu numai cu măririle de pensii. Este foarte adevărat! Ăsta este rolul unui partid social democrat, în primul rând să aibă grijă de persoanele vulnerabile. Dar este de asemeni şi o mare minciună. Nu am intrat la guvernare până când nu am negociat pachetul social şi era corect să facem acest lucru şi o spun fără să arunc săgeţi sau să deranjez pe cineva: după doi ani de guvernare de dreapta ştim cu toţii unde se ajunsese. Tot PSD în schimb, a venit cu cele mai bune programe pentru IMM-uri şi pentru capitalul românesc, cu cele mai bune soluţii şi scheme de ajutor pe urmă aprobate şi de Comisia Europeană”, a afirmat Marcel Ciolacu în discursul ţinut sâmbătă la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene Bistriţa Năsăud.

Acesta a amintit că „este pentru prima oară când pachetul economic a însemnat mai mult decât pachetul social”.

 • „Tot noi am venit acum cu propunerea în coaliţie să mărim salariul minim pe economie la 3000 de lei. Este un lucru normal să mărim pensiile. Anormal a fost să ne batem joc de munca părinţilor noştri, să fim mândri de ce avem în energie şi ce au construit părinţii noştri în energie dar sp venim cu o liberalizare haotică şi imbecilă, într-un moment în care toată Europa se pregătea de altceva”, a mai afirmat Ciolacu.

El a subliniat că nu îi „pare rău” că a intrat în coaliţie alături de PNL, considerând că „a procedat corect”, arătând că PSD nu va renunţa la valorile sale, precum echitatea socială, „cum şi celelalte partide din coaliţie trebuie să-şi păzească valorile lor”.

 • „Nu ştiu acuma dacă acel impozit unic mai reprezintă şi progresul, dar sunt ferm convins că împreună vom găsit soluţiile cele mai bune. Nu avem altă variantă în acest moment în România pentru a crea o stabilitate politică, decât această alianţă, cel puţin până în anul 2024”, a adăugat liderul social-democrat.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

 1. Azi, 1 Octombrie e Ziua Internationala a persoanelor varstnice!
  Dl prezident Haos Werner Iohannis nici macar nu s-a deranjat sa le transmita vreun mesaj, cred ca i-a fost jena!!!
  J……..r!!!

  Ia cautati pe internet, gasiti imediat cum in fiecare 18 Decembrie de cand e Presedinte, dl Haos transmitea mesaj de Ziua Minoritatilor nationale!

  • Dl Ciolacu, nu poate fi o persoana indreptatita sa adreseze urari persoanelor varstnice, de Ziua internationala a acestora, pt ca el este cel care a spus la congresul in care a fos ales lider PSD, cu referire la tatucii nostrii (parintii si bunicii nostril, ca trebuie sa uitam de ei :
   ., Trebuie sa ne rupem de trecut .
   Vremea tatucilor a apus „.
   Asemanator cu cea ce a spus fosta sefa a FMI, dna Chrisyine Lagarde, ca :
   ,, Batranii triesc prea mult , si sunt un risc pt economia globala .
   Trebuie facut ceva ” .
   Iar dl Ciolacu, ne spune ca ,, vremea tatucilor a apus !!!
   Iar dl Ciolacu , nu a realizat nimic din marile promisiuni facute pensionarilor.A uitat de ei:
   – nu a eliminat inechitantile din sistemul de pensii , ci dimpotriva, discrepantele s au accentuat enorm ;
   – nu a eliminat pensiile speciale , ci din contra a declarat ca le va mentine ( alesi locali, politie, militari, etc), si s au mai aprobat si altele ;
   – nu a indexat si majorat pensiile contriburive, etc, etc .
   Iar in legatura cu ,,intrarea in coalitie alaturi de PNL”, sigur ca nu ii pare rau, pt ca potrivit unui proverb romanesc, ,, Cine se aseamana, se aduna ” ‘:
   Dl Ciolacu, impreuna cu dnii Citu si Orban !
   Aliatii dumnealui .
   Si multi spun ca va avea acelasi parcurs final ca cei cu care s intovarasit !