G4Media.ro

Ciolacu spune că Ciucă a fost păcălit de Nicuşor Dan să facă…

sursa foto: Facebook

Ciolacu spune că Ciucă a fost păcălit de Nicuşor Dan să facă fotografia de la meciul de retragere a „Generaţiei de aur”

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat luni, că primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, „l-a păcălit” pe liderul PNL, Nicolae Ciucă, pentru a face fotografia cu el la meciul de retragere a „Generaţiei de aur”, relateaza Agerpres,

Ciolacu a fost întrebat, la Realitatea Plus, cum a văzut alăturarea lui Niciolae Ciucă cu Nicuşor Dan la meciul „Generaţiei de aur”.

„Ce pot să fac, şi sper să nu îl deranjeze pe domnul Nicolae Ciucă, ne-a explicat astăzi la coaliţie că a fost păcălit. Domnul Nicuşor Dan a regizat absolut totul. A existat acel loc liber lângă dânsul şi băiatul domniei sale s-a aşezat, a stat un pic de vorbă, a fost pregătită acea fotografie şi după ce ştia că s-a încheiat acţiunea cu fotografia, s-a ridicat şi a plecat. Asta a fost explicaţia domnului Ciucă. Pe Nicuşor Dan îl cred în stare de aşa ceva pentru că nu e prima dată când încearcă printr-o minciună sau printr-un aranjament să manipuleze lumea. A făcut acest lucru şi acum patru ani. Cel în măsură să iasă să dea un răspuns foarte tranşant şi să lămurească acest lucru este domnul Ciucă”, a spus Marcel Ciolacu.

Nicuşor Dan şi Nicolae Ciucaă au fost fotografiaţi împreună, zâmbind şi strângându-şi mâinile, pe Arena Naţională, la meciul de fotbal de retragere a „Generaţiei de aur”. AGERPRES / (A – autor: Dana Piciu, editor: Marius Frăţilă)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Ciolacule,dacă îl întâlnesti pe Nicușor mergând pe bicicletă să nu îl rogi să te ia și pe tine pe cadru,s-ar putea că bicicleta să nu aibă cadru și Nicușor cum este el amabil te va lua pe cardan.

  2. Cioflingarilor, sunteti cu 1000 de clase sub N. Dan, de ce ar avea nevoie sa se traga in poze cu ratati ca voi?

  3. Ce vrea sa zica Marcel e ca Nicu e atat de praf incat il pacaleste pana si Nicusor.

  4. Iohannis ne-a păcălit pe toți când a adus PSD la guvernare.

  5. Dacă așa de prost e ciuca(nici ciolacu nu e prea departe), de ce ar vota lumea cu ei.astia calcă pe grebla de câte ori au ocazia.

  6. Din ciclul Ciolacu daca taceai nu te tranformati intr-o merdenea…

  7. Asa usor poate fi pacalit un doctor general sa zambeasca pana la vecini?! Vaaaaai

  8. S-a întâmplat, pur și simplu. N-avea de ce să-l păcălească pe plagiator, doar nu e vreo mare somitate a cărui prezență alături de el i-ar fi adus beneficii electorale. Ciolacu bate câmpii ca de obicei. Ciolacu și Ciucă sunt numai buni de trimis la muncile câmpului, în comparație cu Nicușor. Poate acolo ar performa și ei.