G4Media.ro

Ciolacu: Nu susținem un guvern minoritar / Trebuie instalat un guvern de…

Ciolacu: Nu susținem un guvern minoritar / Trebuie instalat un guvern de tranziție format din specialiști, apoi anticipate în primăvara 2022

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat marți la Realitatea TV că guvernul Cîțu va pica la moțiune, iar ulterior PSD nu va susține ”sub nici o formă” un guvern minoritar.

Șeful PSD a mai spus că soluția pe care o propune este instalarea unui ”guvern de tranziție format din specialiști pe domenii”, și apoi declanșarea alegerilor anticipate în primăvara anului viitor, după ce trece valul 4 al pandemiei.

”Nu merge să ne jucăm cu guverne minoritare. Ultimul sondaj ne arată că 72% dintre români nu mai au încredere în stat. E o disoluție a statului, un semnal de alarmă foarte periculos”, a mai spus liderul social-democraților.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Cea mai avizata opinie, expusa cu seninatate de unul dintre deosebitele caractere ce populeaza politica romaneasca. A comis, totusi, o mica eroare: va fi guvern de tranzactie, nu de tranzitie. Guvern de care si Dragnea ar fi mandru.

  2. Adulmeca ciolanul precum fiarele junglei.

  3. Asta deja se vede prim ministru si apoi presedinte de tara!

  4. Cu ai cui specialişti măi Ciolacu 😏?

    AUR a spus deja că nu vor să se bage, USR la aceasi masă cu specialiştii lui Cîţu sigur nu se va întâmpla aşa că să înţelegem că îl trimiţi iarăşi pe Dîncu specialistul vostru sincer în guverne tehnocrate?

    Staţi că mai e ceva, deci vă chinuiţi să daţi jos guvernul Cîţu ca să îi puneţi specialiştii lui Cîţu înapoi într-un guvern tehnocrat şi cu PSD cică pe margine să voteze cum nu au votat în ultima lună împreună cu PNL 🙂?….chiar eşti simpatic măi Ciolacu cu USL ăsta mai prin dos.

  5. Aha! Deci nu va fi guvern minoritar, ci guvern sustinut de PNL si PSD. Ma rog, probabil initial vor fi invitate si USR/AUR/UDMR, dar cel mai probabil USR si AUR vor refuza. Si uite asha se va reveni la mult-iubitul USL. doar ca de data asta guvernul fiind de specilisti, partidele nu isi vor mai asuma nici o raspundere.

  6. borfasii astia au facut totul posibil sa creeze haos, fake, manipulare, instigare la ura .. acestea pe fondul celei mai grave crize sanitare din ultimul secol, cu toate consecintele ei … nenorocitii astia in loc sa puna cotul la munca, la convingerea populatiei etc, se gandesc doar la ciolanul lor la banii publici la care saliveaza, si la banii de reconstructie la care au palpitatii serioase ….

  7. Am un deja-vù: Cioloș premier, + guvern de sacrificiu, pardon, de tehnocrați. Care guvern va face lucrătura UE: vaccinare obligatorie, educație sexuală, lgbt, certificate verzi etc și va înghiți oprobiul public fără mari probleme. Rămâne de văzut…

  8. De tranzitie cu PM Ciolos ca să mor de râs si eu!

  9. A inceput circul fratilor.
    Am fugit dupa bericioaice si floricele.
    Imi era dor de filme cu prosti, nu suport filmele astea cu violenta.
    Deci daca te iei dupa Ciocolax asta, in octombrie punem guvern „tehnocrat”,
    in decembrie dam jos guvernul „tehnocrat”, picam doua propuneri de premier, decembrie-martie guvern demis cu atributii restranse.
    Aprilie- alegeri anticipate ca sa ce?
    PSD-AUR or sa castige cateva procente si ne intoarcem de unde am plecat.
    Circ,circ,circ.
    Pe undeva poate e bine. O sa intre in Parlament PMP-ul lui Cristi Diaconescu.