G4Media.ro

Ciolacu, mesaj la întâlnirea cu Blinken pentru susținerea R. Moldova: E cea…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ciolacu, mesaj la întâlnirea cu Blinken pentru susținerea R. Moldova: E cea mai vulnerabilă țară din Europa după Ucraina / Există un război hibrid asupra președintei Maia Sandu și asupra unui guvern democratic

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat, în întâlnirea cu secretarul de stat al SUA Antony Blinken, necesitatea susținerii Republicii Moldova, „cea mai vulnerabilă țară din Europa după Ucraina”, precizând că „există un război hibrid asupra președintei Maia Sandu și asupra unui guvern democratic”.

„România a fost și va fi alături de Ucraina până când o să obțină victoria împotriva Federației Ruse. România și-a învățat lecția în ceea ce privește Rusia cu mult timp în urmă. Cunoaștem poporul rus și sistemul de agresiune. De aceea, vă rugăm, în afară de parteneriatul pe care îl aveți cu România, să avem întotdeauna în vedere Republica Moldova. E cea mai vulnerabilă țară din Europa după Ucraina, unde există un conflict armat, iar în Republica Moldova există un conflict și un război hibrid asupra președintei Maia Sandu și asupra unui guvern democratic”, i-a spus Marcel Ciolacu lui Antony Blinken.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Daca e realizata de haur,unire accelerata dar nu directa ci prin asociere.Adica Romania si Moldova vor deveni surori prin alianta ca sclave ale Federatiei Sovietice.