G4Media.ro

Ciolacu: Firea are 90 la sută din voturile PSD, care are 34%…

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Ciolacu: Firea are 90 la sută din voturile PSD, care are 34% în București/ Va câștiga alegerile și cu Piedone, și fără Piedone / Nu mai cheltui nici un ban al partidului pe sondaje

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, la România TV, că a discutat cu Piedone în încercarea de a face o echipă cu Gabriela Firea pentru ”un proiect mai amplu” pentru București, dar a precizat că nu va cere retragerea acestuia din cursă. El a mai spus că Gabriela Firea va câștiga alegerile ”și cu Piedone, și fără Piedone”, însă ulterior a spus că are 90% din voturile PSD, care înregistrează 34% în Capitală.

Liderul PSD a mai spus că nu va mai face sondaje de opinie, care s-ar fi dovedit greșite atunci când au indicat că un independent ar fi mai bun decât candidații propuși de partid. ”Eu nu mai fac domne nici un sondaj, nu mai cheltui nici un ban al partidului pe sondaje. Nu mă interesează domnule, merg pe stradă cu doamna Firea, cu domnul Ciucă dacă își dorește, merg pe stradă și văd ce spun oamenii. Sufrageriile și deciziile în sufragerie, s-a dus epoca”, a declarat Ciolacu la România TV.

Liderul PSD a mai spus că PSD risca să devină arbitru între Nicușor Dan și Piedone dacă ar fi continut cu candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. De notat că liderul PSD s-a aflat într-o evervescență verbală nespecifică la emsiunea moderată de Victor Ciutacu.

Redăm mai jos cele mai relevante declarații făcute la România TV:

 • Fiecare dintre noi avem strategiile proprii. Cifrele ne arătau foarte clar că trebuie să găsim o persoană, în principiu independentă, pentru o abordare comună cu PNL. Cifrele sunt ceva, strategiile altceva. Bucureștiul este cel mai emancipat oraș, aproape 3 milioane de locuitori. Am căutat un independent, în persoana domnului Cîrstoiu. Un chirurg de excepție.
 • O să-mi cer scuze toată viața scuze la domnul Cîrstoiu, am fost unul dintre cei care l-am convins să intre în această competiție. Am făcut o ședință, nu mă așteptam așa lungă de 16 ore, și am venit cu soluția mai clară și mai normală, să avem candidați proprii.
 • Din punctul meu de vedere este evident că românii doresc cu totul altceva, doresc asumări politice clare și proiecte clare.
 • Tocmai v-am recunoscut că așa arătau cifrele. S-a dovedit că cifrele n-au avut de această dată dreptate. Eu am spus exact ce am văzut în cifre, realitatea ne-a arătat cu totul altceva.
 • Gabriela Firea va câștiga alegerile, cu candidatura domnului Piedone, fără candidatura domnului Piedone.
 • Eu nu fac parte dintre oamenii politici care merg cu capul în zid ignorând prioritățile românilor sau ale bucureștenilor.
 • Mi-a fost cel mai frică să mă acopăr de un profil de neputință. PSD nu putea fi un arbitru între Nicușor Dan și Piedone. Spre acest lucru ne îndreptam cu candidatura domnului Cîrstoiu. Nu mă pot acoperi de ridicol și să continui un astfel de demers. Cum nici domnul Cîrstoiu nu cred că mai dorea să continue.
 • A fost un lucru convenit și depășit. Hai să vedem în viitor.
 • Eu nu cer retragerea domnului Piedone. Nu am acest drept. Am stat de vorbă cu Daniel Băluță, cu domnul Negoiță, am stat de vorbă cu candidați, Bucureștiul are nevoie de un proiect administrativ  mai amplu. Ce a mai constatat Marcel Ciolacu? De când a început această campanie nu mai vorbește nimeni de doamna Clotilde, de problemele ei penale, de faptul că e mizerie, că nu are nici o performanță, că nu face nimic.
 • Nicușor Dan a ieșit în această campanie cu lucruri fantastice, cu zece locuri de joacă și cu bărcuțe în Herestrău.
 • Nimeni nu mai vorbește de incapacitatea lui Nicușor de a aveea o discuție cu Guvernul Românei, cu ceilalți primari de sector. Conduci Capitala României, administrația nu are culoare politică. Zero fonduri europene are Nicușor Dan.
 • Eu nu am cerut o întâlnire cu Piedone. Eu am crezut că e cazul să se facă o echipă mai amplă, dacă se dorește. Eu am făcut o propunere. N-am făcut-o nici cu aroganță, nici jignitor. Domnul Piedone este primarul sectorului 5, dânsul împreună cu ceilați primari, cu Gabriela Firea, să se vadă și să facă un proiect mai amplu pentru București.
 • Nu am jignit, nu am cerut să se retragă cineva, nu am făcut comperație între partide, ca orice om de bună credință, am constatat că ne-am întors la lucrurile primare, vorbim de apă caldă, de mizerie, de parcuri.
 • Eu îl respect pe Cristian Piedone pentru cum a câștigat această perioadă. Gabriela Firea va câștiga și cu Piedone și fără Piedone.
 • Nu se câștigă campaniile în sufragerie. S-au dus acele vremuri. Bucureștenii vor decide. Doamna Firea își va face oferta pentru București. Am văzut că Daniel Băluță dorește să fie șeful de campanie al doamnei Firea.
 • Trebuie o nouă lege a Capitalei. Este momentul niște oameni experiență, care au realizări, viziune, să se așeze la masă, să facă o echipă pentru București. Bucureștenii nu mai așteaptă să ne înjurăm între noi, marțieni. Nu mai au timp de gâlceavă, de politicieni care se scuză, nu mai au timp de leneși.
 • Mă uitam la Daniel Băluță, ce echipă are la sectorul 4. Dacă funcționează lucrurile, de ce să stricăm? Nu am stricat suficient de la Revoluție. Haideți să lăsăm orgoliile și să contruim împreună. Cred că cel mai important este proiectul cu care vor veni în fața bucureștenilor.
 • Nu se rupe nici o coaliție, nici o alianță. Suntem mai puternici. Dar ce voiați, să-mi iau popcorn, să fim arbitru?
 • Ce lumină a dat Nicușor Dan? Îl vedeți pe Nicușor Dan în stare să contruiască în România?
 • Din punctul meu de vedere, proiectul cu independentul, uitați-l. Vorba aia, dacă nu ești prost, nu poți să fii deștept.
 • Eu îi mulțumesc Gabrielei Firea. Mi-a spus, să luăm deciziile cum e mai bine pentru PSD. I-am spus, Gabi, știi ce am vrea sa-ți spun dar mi-e rușine.
 • E perseverantă, va veni cu proiecte. PSD avea 34 la sută, Gabriela Firea are 90 la sută din voturile partidului. Eu nu mai fac domne nici un sondaj, nu mai cheltui nici un ban al partidului pe sondaje. Nu mă interesează domnule, merg pe stradă cu doamna Firea, cu domnul Ciucă dacă își dorește, merg pe stradă și văd ce spun oamenii. Sufrageriile și deciziile în sufragerie, s-a dus epoca.
 • Când l-ați văzut ultima dată pe Nicușor Dan într-o conferință de presă?
 • Gabriela Firea este un om de construcție. După ce ne-a arătat că decizia a fost una greșită ( cu Cîrstoiu), am vorbit cu doamna Firea și am decis o resetare.

 

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Nu cheltui banii partidului ci banii cetatenilor

 2. Niciun om cu scaun la cap nu votează interlopi ca firea sau piedone.

 3. vedea-i-as in catuse sau exilati, cum altfel nu merita niciunul din ei

 4. Socoteli de individ cu bacu la 30 de ani

 5. „Nu mai cheltui niciun ban pe sondaje”. Îi dau pe toți pe fotografii gen Love Story…cu Gabriela.

 6. Hasta la vista, Ciolacule! Urlă disperarea-n voi că pierdeți și de data asta Bucureștiul! Iar la toamnă pierdeți și de data asta Cotroceniul! La anu pe vremea asta vinzi covrigi la Rahova!