G4Media.ro

Ciolacu: Faptul că lună de lună reuşim să ducem inflaţia într-un trend…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: Faptul că lună de lună reuşim să ducem inflaţia într-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, îmi arată foarte clar că suntem în drumul economic corect

Prim-ministrul Marcel Ciolacu afirmă că inflaţia este pe un trend descendent, iar acest lucru se observă în fiecare lună. El a reafirmat că procentul cu care veniturile populaţiei au crescut este mai mare decât procentul cu care preţurile s-au majorat, transmite News.ro.

Premierul a reafirmat că procentul cu care veniturile populaţiei au crescut depăşeşte procentul cu care preţurile s-au majorat.

„Am preluat o inflaţie medie de 13,8% anul trecut, în acest moment creşterile sunt de 13,5% pe persoană şi peste 13,8% pe familie. Cu adevărat, scumpirile au fost de 11,5%. Este o diferenţă mică procentuală, dar ne arată trendul din acest moment. Faptul că lună de lună reuşim să ducem inflaţia într-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, îmi arată foarte clar că suntem în drumul economic corect”, a afirmat Marcel Ciolacu în discursul ţinut sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD Argeş pentru alegerile locale din 9 iunie.

Acesta a lăudat-o pe argeşeanca Simona Bucura Oprescu, spunând că aceasta poate rămâne în istoria Guvernului ca cel mai performant ministru al Muncii.

Premierul mai spune că investiţii în valoare 1,5 miliarde euro sunt în derulare în prezent, în judeţul Argeş, el dând ca exemple investiţiile în infrastructura rutieră. Ciolacu a ţinut să sublinieze că sute de mii de angajaţi, pensionari şi copii argeşeni au venituri majorate.

„Asta înseamnă stabilitate, asta înseamnă expertiză, implicare şi acesta este adevărul: oamenii cunosc acest lucru”, mai spune Ciolacu.

Liderul PSD spune că nu are niciun dubiu că PSD va câştiga din nou judeţul Argeş.

„Haideţi să nu ne alintăm! Veţi câştiga toate alegerile, nu are nimeni astăzi nicio şansă în faţa dvs”, le-a mai spus Ciolacu social-democraţilor de la Argeş.

Organizaţia PNL Argeş este condusă de un membru al Guvernului, respectiv de Alina Gorghiu, ministru al Justiţiei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Da, mă, mie chiar mi s-a făcut frică, m-a luat cu amețeală de la atâta viteză!

  2. Aiurează, bietul om. Un taxi pentru Bălăceanca, vă rog.

  3. Politica economică a PSD: „dă și mieeee!”.

  4. Aham, daia cautam bani de la Qatar decat sa ii folosim pe aia din PNRR?