G4Media.ro

Ciolacu: Este revoltătoare ipocrizia preşedintelui Iohannis de a vorbi despre drepturile copiilor,…

Ciolacu: Este revoltătoare ipocrizia preşedintelui Iohannis de a vorbi despre drepturile copiilor, când atât el, cât şi Guvernul său ţin şcolile închise, când peste 1 milion de copii nu au acces la educaţie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că ”este revoltătoare ipocrizia preşedintelui Klaus Iohannis” de a vorbi despre drepturile copiilor în timp ce şeful statului şi Guvernul ţin şcolile închise, iar peste 1 milion de copii nu au acces la educaţie, transmite Agerpres.

„Este revoltătoare ipocrizia preşedintelui Iohannis de a vorbi despre drepturile copiilor, când atât el, cât şi Guvernul său ţin şcolile închise, când peste 1 milion de copii nu au acces la educaţie, pentru că Guvernul său nu a asigurat tabletele destinate tocmai copiilor nevoiaşi şi când au făcut tot posibilul să blocheze dublarea alocaţiilor. Un preşedinte responsabil nu doar şi-ar colora palatul în albastru, ci s-ar preocupa de implementarea Legii privind pachetul minim de servicii pentru copii şi familiile acestora, lege elaborată în parteneriat cu UNICEF România şi votată în unanimitate în Parlament”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, anual, 16.000 de copii sunt victime ale abuzului, neglijării, exploatării şi altor forme de violenţă, punctând că este nevoie ca toate instrumentele, inclusiv cele legale, să fie folosite pentru a preveni traumele.

„Stigmatizarea, discriminarea şi abuzurile, din păcate, sunt probleme reale, grave, care nu pot fi sub nicio formă tolerate! Anual, 16.000 de copii sunt victime ale abuzului, neglijării, exploatării şi oricărei alte forme de violenţă. Avem obligaţia să conştientizăm traumele la care sunt supuşi aceşti copii şi să folosim toate instrumentele, inclusiv cele legale, pentru a le preveni. Bătaia nu e ruptă din rai!”, a spus Iohannis, vineri, la Palatul Cotroceni, după o întâlnire cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA), Mădălina Turza, şi cu preşedintele Consiliului Tinerilor Instituţionalizaţi, Andreeas Novacovici.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Ciolacu devine un fel de Iordache, mormaie din hibernare totusi fata de scheauneala celuilalt scapat din lesa

 2. Ciolacu e orice, numai președinte de partid NU! Lider… nici nu se pune problema.

 3. La cat de agramat esti,nici tu n ai avut parte de educatie cand erai mic si nu tin minte sa fi fost vreo pandemie.Cine vrea sa invete,invata oricum.

  • A terminat Liceul Agricol. Bine, pe vremea aceea BT-ul cartonat facea minuni si chiar si cel mai ”al Dracu’ ” profesor ar fi cedat cu gandul la fumul puternica aromat……

  • Se numeste „space bar” si este pe mijloc, in partea de jos a tastaturii. Mai trebuie sa inveti cand/unde trebuie folosita. Educatule.

 4. Macar acasa au toaleta.Mai ales in judete PSD nu ai asa ceva la scoala.

 5. stie cineva ce inseamna online?

 6. Ciolacu le, oricât te agiți, nu uitam asa repede de Dragnea și de guvernare Vioricai. Degeaba ați ascuns-o. A trecut doar un an. Pentru voi urmează o trecere la peluza pentru 4 ani. Adio!

 7. Nu avem Stângă, nu avem Dreaptă…nu ai pe cine sa votezi, toți sunt o apă si-un pământ. Doar au trecut pe la Academia „Toamnă SRI, Toamnă SRI, Nu credeam c-ai sa mai vii” 😢

 8. Ciolacu le, oricât te agiți, nu uitam asa repede de Dragnea și de guvernare Vioricai. Degeaba ați ascuns-o. A trecut doar un an. Pentru voi urmează o trecere la peluza pentru 4 ani. Adio! Ciocul mic, asa se cade după ce ați făcut atâtea nenorociri!

 9. Ciolacu probabil spune din experiență, nici el când era mic n-a avut acces la educație.

 10. Pai sa-l intrebam noi pe nenea asta tuciuriu: Unde sunt tabletele ,,inteligente” promise de min. Andronescu in 5 februarie 2019, în valoare de 400 milioane de euro din fonduri europene? Unde sunt cele 1489 de noile toalete școlare din curte promise de d-na ministru în aceiași luna a anului 2019 ?

 11. Este revolearle cum nesimțitul asta își aduce aminte ca un milion de copii nu au acces la educație când PSD in 27 ani cât su fost la conducerea țării nu au făcut nimic pt modernizarea școlilor, a sistemului. A uitat câți copii in anii trecuți ju aveau cum sa ajungă ka școala iarna, nu aveau caldura in clase, nu aveau profesori titulari, umblau din sat in sat ca sa aibă parte de educație când in satul lor se închidea scoată?! Unde și t tanbletele pe care Andronescu trebuia sa le cumpere?! Accesul la internet in scoli nu e tema de anul asta co de mulți ani! S-au preocupat Fiat de bunăstarea politicienilor prin furt și înșelăciune și scăparea lor de anchete și judecați prin modificarea codului penal. Ce le-a pasat lor de cei 1 milion de copii pana când n-au pierdut alegerile?! De v-ar luat d-zeu pe toti și ați arde in iad!

 12. Nu-l pot intelege pe impostorul care face asemenea afirmatii. Fie, nu stie ce spune , fie nu intelege masurile luate sau faptul ca pe primul loc este sanatatea copiilor , iar apoi educatia .In fapt n-i nimic surprinzator din partea unor inculti , hoti si mincinosi. Impostura , ocupa locul de varf in pesedeul ,care demonstreaza inca odata,daca mai era nevoie , prin ex-primarul sect 1, interesul acestora ptr. a fi la butoanele puterii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.