G4Media.ro

Ciolacu: E normal să avem o competiție în partid pentru prezidențiale. Nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: E normal să avem o competiție în partid pentru prezidențiale. Nu sunt ferm convins că nu vom avea candidat comun cu PNL

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu a sugerat, în emisiune la Realitatea Plus, că nu e deranjat de multele afișe electorale care-l înfățișează pe președintele PNL Nicolae Ciucă, în contextul în care se speculează că cei doi sunt în competiție pentru candidatura la alegerile prezidențiale. La întrebarea „suntem în campanie pentru prezidențiale, n-o să aveți candidat comun?”, Ciolacu s-a limitat să spună „vom vedea după 10 iunie”, adică după ce se încheie alegerile locale și europarlamentare.

Ciolacu a mai adăugat că nu este convins că PSD și PNL nu va ieși cu un candidat comun la alegerile prezidențiale, dar a evitat să spună dacă el va fi candidatul pe care mizează social-democrații în această competiție. Dimpotrivă, liderul PSD a răspuns că: „e normal să avem o competiție în partid pentru prezidențiale”. El i-a atras atenția moderatoarei de la Realitatea Plus, că „s-a schimbat PSD-ul față de cum îl știați dumneavoastră”, și că PSD-ul este acum un „partid viu”, unde lucrurile se decid și rămân stabile printr-un congres, „spre deosebire de PNL, unde nu e niciun scandal până e pus președintele în funcție, ca apoi să caute soluții să-l scoată…”.

Liderul PSD a mai spus că este exclus ca PSD să-l susțină pe Mircea Geoană pentru prezidențiale, reiterând că o decizie se va lua după închiderea alegerilor locale și europarlamentare (după 9 iunie).

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Sperăm ca e primul cosaș al țării!