G4Media.ro

Ciolacu, după o întâlnire cu reprezentanți ai comunității românești din Seul: Mică,…

Sursa: Marcel Ciolacu/ Facebook

Ciolacu, după o întâlnire cu reprezentanți ai comunității românești din Seul: Mică, dar inimoasă şi plină de poveşti frumoase! Cum este povestea tinerei românce care, de una singură, a convins gigantul Samsung C&T să se implice într-un proiect ambiţios în IT

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, aflat în vizită în Republica Coreea, s-a întâlnit, miercuri, la Seul, cu membri ai comunităţii româneşti din această ţară.

„Ceva mai devreme, ne-am întâlnit la Ambasada noastră din Seul cu o parte a comunităţii româneşti din Coreea de Sud: mică, dar inimoasă şi plină de poveşti frumoase! Cum este povestea tinerei românce care, de una singură, a convins gigantul Samsung C&T să se implice într-un proiect ambiţios în IT. Sau a doamnei profesoare care, după 10 ani de predat la universitate în Coreea, când se pregătea să abandoneze munca, l-a cunoscut aici pe cel care i-a devenit soţ… şi multe altele!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a menţionat că această comunitate „energică” şi „ambiţioasă” reuşeşte „să atragă alături chiar studenţi sud-coreeni care se simt pe jumătate români”.

„Ambasadorul Cezar Manole Armeanu ni l-a prezentat drept ‘Ioan’ pe tânărul care ne-a cântat la nai câteva acorduri de suflet din Gheorghe Zamfir… Le-am ascultat cu drag poveştile, am râs şi am fost emoţionat, apoi am degustat sarmale şi cozonac, atât de gustoase încât am îmbrăţişat-o pe doamna Daniela, cea care ne-a făcut surpriza de a ne simţi ca acasă, înainte de sărbători! Am realizat din nou ce forţă uriaşă stă în românii noştri care trăiesc pretutindeni prin lume. Le mulţumesc românilor din Coreea de Sud pentru sinceritatea şi energia pozitivă cu care ne-au primit! De aşa ceva are nevoie, zi de zi, România!”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, efectuează în perioada 21 – 23 decembrie o vizită oficială în Republica Coreea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Nu le este scarba sa se intalneasca cu un monument de coruptie?

 2. ce căutați bre în Coreea? Ați mers să le arătați cum arată niște plagiatori, respectiv exmatriculați de la doctorat sereistic?

 3. Pentru câți români/coreeni ați ajuns în Coreea De Sud?? Nu era mai ieftin pentru proștii din România care v-au votat să nu cheltuiți acești bani și – să mergeți în Coreea de Nord să ne faceți un cadou de Crăciun și să rămâneți acolo (cu to.ții)?

  • # su totuși…..Ceaușescu ținea un copil în brate și întreba. Cum te cheamă,pui de dac?! ….răspunsul e pt cunoscători . Gicu de la scularie,știe! Monica,ti stii?

 4. Nu cumva au gresit adresa,caci ei erau cu manelistii,care „se pi$a pe diaspora”.
  De la companion de terorist la functia de mare om în stat,este un drum care pentru el a fost ca o trambulină.Un roman cu pregatire temeinica nu are acces la o asemenea functie!De ce???
  Cand o sa PUTEM raspunde la această întrebare?Nu ca nu am stii!?

 5. Diaspora!!!! Sunt câțiva angajați ai ambasadei, probabil!

  • …așa cred si eu.
   Niste copii apar in jocurile politicienilor…
   Au auzit oare de Hagi… jucatorul nostru de fotbal si despre parerea lui despre politica romaneasca?…
   In poza e Grindeanu
   …. ăla din cauza caruia am inghetat la proteste iarna si am fost gazati vara… desi eram pasnici.
   Si Justiția a spus ca e ok. Ca Jandarmeria a facut ce trebuie fara comanda politica! Hahaha

 6. Ar muri de foame dacă s-ar duce sa trăiască acolo. Au camere de supraveghere peste tot și pe mașini, legile sunt legi. O țară civilizată in care contează educația și sănătatea.
  Nu e debandadă ca la noi.

 7. fie Dragnea, fie Ciolacu…Grindeanu are aceeasi alura de bombardier gata sa sar cu limba acolo unde sefu are nevoie, lacheul perfect