G4Media.ro

Ciolacu, după ce Clotilde Armand l-a provocat la o plimbare prin sector:…

Sursa Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Ciolacu, după ce Clotilde Armand l-a provocat la o plimbare prin sector: Oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci şi coşuri de gunoi rupte sau lipsă şi, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Sectorul 1 este unul al gunoaielor şi că primarul Clotilde Armand este „perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa”.

„Opt pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei şi-n mijlocul străzii, chiar lângă Sala Palatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin Bucureşti.

De ce nu? – mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în Sectorul 1, odată cel mai frumos sector al Bucureştiului. Am ales totuşi să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria şobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, ştiind că toţi cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei.

Am pornit aşadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare – niciun zgomot de şantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o şcoală sau grădiniţă, la oricare dintre investiţiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudaţi pe Facebook nu există în realitate, doamnă Armand!”, a scris, duminică, Ciolacu pe Facebook.

El afirmă că Promenada verde promisă de primarul Sectorului 1 e „doar o vorbă goală”.

„Cu toate acestea, de unde atâtea deşeuri din construcţii pe Drumul Stegarului, doamnă? Ştiu, veţi spune că am ales o zonă de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbăm dacă Promenada VERDE, promisă în campanie, e doar o vorbă goală şi restul gunoi?

Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe Strada Pajurei 7A, pe Nadeş e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe Strada Mânăstirea Dealul, gunoi. După colt, pe Bucureştii Noi 202, iar gunoi. În faţă la SNSPA, pe Bld. Expoziţiei 30, alţi saci de gunoi.

Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci şi coşuri de gunoi rupte sau lipsă şi, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!”, adaugă preşedintele PSD.

Şeful PSD a postat şi fotografii din plimbarea făcută, pentru primarul Sectorului 1.

„Nu vă mulţumesc pentru invitaţie, doamnă Armand! Deşi incompatibilă cu funcţia publică pe care o deţineţi, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteţi perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa. Probabil îi urâţi extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiţi atât de rău!”, conchide Ciolacu.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Nu este frumos sa ii numesti gunoaie pe cei din sectorul 1.

  • Da’ poti sa te plimbi prin sectorul cu pricina în speranta, neîmplinita, ca doar- doar te-or recicla. N-a fost sa fie. Sa se mai plimbe, cine stie, poate, poate…..

 2. Ciolacul, șeful celui mai corupt partid din Europa ar vrea să vadă diamante ,furaciuni de-astea pesediste, risipă…De ce nu votează bă psdistii tai bugetul?

 3. Era previzibil, după ce i s-a stricat planul cu ALDE era de aşteptat să îl vedem pe Ciolacul panicat şi să sară la cei care ştie că vor câştiga alegerile. Să vedeţi înainte de alegeri ce panicaţii vor fi din cauza USR, o să vă aducă aminte de perioada Codruţa.
  Trebuie să se descarce şi el pe cineva că doar nu s-ar descărca pe balamalele lor.

 4. Aici Ciolacu are ”dreptate” scrie de parcă el ar fi văzuto pe Clotilde rupănd bănci și spărgând cosuri de gunoi. Nu înțelg de ce pesediști mai vorbesc despre primari după sau ars cu Arsenie iar alții primari PSD își continuă studiile doctorale la Universitatea de Stat la Răcoare !

 5. 33 de mizerie nu se pot curata in 2-3 ani

 6. La cât de curate sunt pungile e clar că au fost aduse de undeva de cineva ca să nu se murdărească.
  Voi aţi văzut ca românii să arunce într-un mod atâta de civilizat gunoiul şi să îl aranjeze atâta de frumos să dea bine în poze?