G4Media.ro

Ciolacu: Construirea noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un…

Sursa foto: Facebook / CS Dinamo București

Ciolacu: Construirea noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo, fiind o şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că o concluzie pe care a avut-o, după discuţia de luni cu foste mari glorii ale clubului şi cu suporterii Dinamo şi cu Rareş Hopincă cel care candidează din partea PSD pentru Primăria Sectorului 2, este că noul stadion de 25.000 de locuri va avea un impac major asupra clubului Dinamo şi este „o şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”, transmite News.ro.

„Construirea noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo, fiind o şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport! Aceasta este concluzia discuţiei de azi cu foste mari glorii ale clubului şi cu suporterii alb-roşii, la care am fost alături de Rareş Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria sectorului 2. Rareş nu este doar un mare dinamovist, ci şi un om de administraţie cu vizune care ştie că noua arenă este un proiect care depăşeşte graniţele fotbalului”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook

Liderul PSD a mai spus că „este o investiţie de peste 170 de milioane de euro, care va deveni un standard de modernitate al sectorului 2 în mandatul său de primar”.

„Deşi sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis suporterilor dinamovişti că imi doresc ca echipa de fotbal să aibă succes atât în seara asta, cât şi la meciul următor şi să rămână în prima ligă. Fiindcă una dintre cele mai frumoase galerii din România merită din plin asta!”, a conchis Ciolacu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Ce e prostia asta? Cum poate atrage un stadion mii de copii la sport? E vreun stadion care permite copiilor sa se antreneze pe gazon? Nici macar pista de atletism nu are.

  • texte electorale, ce vrei si tu acuma?! tre sa ai bani sa intri pe un stadion sa faci miscare … ne impuie minciuni Ciocolacu ca de obicei

 2. Asta înseamnă să fi hoț de la PSD.Stadionul Giulești,14000 locuri a costat 39 milioane euro,stadionul Dinamo 25000 locuri deci dublu va costa 170 milioane de euro,deci dublu?DNA,ANAF,Iohannis,aveți ceva de spus,sau sunteți umăr la umăr cu infractorii?

  • Miliarde si miliarde pe stadioane megalomanice in timp ce nu exista baza de selectie, in timp ce nu s-a construit nici macar un mini-teren sintetic pentru copii cand ar trebui sa avem asa ceva in fiecare cartier din fiecare oras sau in fiecare sat astfel incat copiii sa vina acolo sa joace fotbal, tenis, baschet, etc.

 3. sa intri pe stadion costa bani, gargara electo.ra.la

 4. „una dintre cele mai frumoase galerii din România” vezi meciul lor cu UTA 🙂

 5. Cate spitale ar face Asociatia Daruieste Viata cu banii de pe stadioanele in constructie sau in proiectare/promisiune din Romania?
  Peste 20.

 6. S-au construit stadioane in toată țara și copii tot nu avem în pepinierele de fotbal. De ce? Pentru că nu se caută copii talentați ci se caută fotbaliști la de-a gata. Îi aducem din Africa, Kosovo, America de Sud..de oriunde, dar nu din preajma stadionului. Un stadion in plus este doar o cheltuială in plus și care nu aduce nimic fotbalului. In schimb un bazin olimpic si un patinoar olimpic in fiecare oraș ar aduce copii la sport. Dar politica caută doar spre fotbal…