G4Media.ro

Ciolacu: „Cel mai uşor când conduci e să-ţi pui oameni yesmeni în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: „Cel mai uşor când conduci e să-ţi pui oameni yesmeni în jur, nu să-l ai pe Stănescu, să-l ai pe Tudose, pe Grindeanu, pe Gabriela Firea, pe Dîncu”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu este înconjurat de „yesmeni”, el susţinând că în discuţiile din partid are şi divergenţe cu colegi precum Gabriela Firea, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, dar şi alţi lideri, despre care spune că sunt oameni cu orgolii şi puncte de vedere, relatează News.ro.

„Ne mai certăm câteodată, ne mai împăcăm, nu e uşor. Cel mai uşor când conduci e să-ţi pui oameni yesmeni în jur, nu să-l ai pe Stănescu, să-l ai pe Tudose, pe Grindeanu, pe Gabriela Firea, pe Dîncu… Nu-s nişte yesmeni, sunt oameni cu orgolii, oameni cu puncte de vedere. Prefer acest mod de a conduce”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat, miercuri, de Antena 3.

El i-a catalogat drept „prieteni” pe Sorin Grindeanu, pe Mihai Tudose şi pe Gabriela Firea, iar despre secretarul general al PSD, Paul Stănescu, pe care l-a numit „nea Paul”, liderul PSD a spus că împreună cu acesta a „făcut imposibilul la PSD”.

În ceea ce priveşte predecesorii săi, Ciolacu e de părere că Victor Ponta „a guvernat bine România, a fost un prim ministru bun”, iar pe Liviu Dragnea l-a catalogat drept „un organizator de excepţie”. El a spus însă că cei doi „au făcut anumite greşeli greu de reparat”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Hahahahaha! Nu, ăștia nu sunt yes-men-i. Ei sunt cu datul de limby și pupatul in koor.

 2. Mai yesman ca Grindeanu…. nu exista

 3. A guvernat bine Ponta.
  A introdus pensiile speciale.

 4. daaa. de ce aveti toyi ceva cu grindeanu? Ati inteles ce a spus”liderul”:” Nu-s nişte yesmeni, sunt oameni cu orgolii, oameni cu puncte de vedere.” Nimic despre idei, solutii. Numai orgolii si puncte de vedere asupra lor.

 5. Sigur ca un Stanescu, o Firea, un Tudose, oameni cu probitate deosebita nu sunt si nu vor fi ,,yes mani” ai altor persoane, si nici ,,no man” al propriilor promisiuni .
  Dar dl Ciolacu, nu !
  Dl Ciolacu a folosit permanent expresia : ,,TREBUIE SA …” :
  – eliminam pensiile speciale ;
  – eliminam inechitatile dn sistemul de pensii;
  – majoram si indexam pensiile ;
  -nu marim salariile la demnitari, speciali, …;
  – introducem impozitul progresiv ;
  -plafonam preturile la energie ;
  -supraimpozitam multinationale ,
  etc, etc .
  Din tot acest spus ca ,,TREBUIE SA..”, nu s a realizat nimic !!!!!!
  Asa ca a devenit un ,,no man”, pt propriile masuri, si a devenit un ,,yesman”, pt opusul acestor masuri, un ,,yesman” suta la suta al dlui premier Ciuca . !!!
  Adica total necredibil pt cea ce spune ca va face !!!!
  Si a mai spus ca va face rotatia de prim ministru cu dl premier Ciuca .
  Dupa cea ce spune si face, nu o va realiza, fiind un ,,no man”, al propriilor spuse .

 6. Tu si cu nea Paul sa plecati in Republica Centrafricana. Definitiv.

 7. Boilor,votandu-va poporul v-a dat șansa să faceți ceva bun și util pentru țară, să rămâneți în istoria țării ca făuritori!nu veți rămâne decât că o gașcă de golani ce au furat țara de la un capăt la altul,de la primar,la senator,la deputat,la ministru,la priministru și terminând cu președintele țării!RUSINE! mai bine nuka decât să ne chinuiți voi,în frig,foame,întuneric și teama zilei de mâine!exact ca în biblie!și de va să fie răzbel rusul va ținta a doua, să știți!

 8. Nu-s yesmeni, sunt doar incompetenti.