G4Media.ro

Ciolacu, către Cîțu: Florine, Superman, ai căzut în cap. Zboară acasă lin!…

Ciolacu, către Cîțu: Florine, Superman, ai căzut în cap. Zboară acasă lin! / Ai ajuns șef peste un hoit politic, PNL începe să miroasă a PNȚCD

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a avut ieșiri virulente la adresa premierului Florin Cîțu la dezbaterea moțiunii de cenzură

 • Cele mai dure declarații ale lui Ciolacu:

Nu v-am auzit domnule Orban, la Congresul PNL, să-i spuneți domnului Iohannis să poarte mască
Domnule Cîțu, cred că aveți o amnezie. Faptul că eu vorbesc primul înseamnă că PSD a luat  cele mai multe voturi la alegeri
Azi facem dreptate: guvernul Cîțu pleacă acasă. Nici nu ați început să guvernați, 9 luni v-ați bătut ca chiorii pentru șefia PNL. Acum ați ajuns șef peste un hoit politic. PNL începe să miroasă a PNȚCD
Ați jucat golf cu viețile românilor, sub patronajul lui Iohannis. Românii mor carbonizați în spitale. În ”guvernul meu” românii au ajuns să moară nevinovați din cauza incompetenței voastre. Statul a eșuat pentru că românilor le e frică să mai meargă la spital
Tu, Florin Cîțu, ai eșuat big time! Nu sunteți fantastic, nu sunteți wow, sunteți doar rupt de problemele oamenlor. Ați ajuns cel mai detestat om din România. Acasă!

Domnul Cîțu, înțeleg că nu consumați pâine. Dar, că tot nu ne aude nimeni, ce consumați?

Florine, Superman, ai căzut în cap. Zboară acasă lin!

 • Discursul integral al lui Marcel Ciolacu:

Astăzi, facem dreptate! Guvernul Cîțu va pleca acasă!  Sper că sunteți de acord, domnule Barna! La ultima moțiune, erați alături de domnul Cîțu. Și v-au căzut ochelarii. Astăzi sper să nu vă cadă și bilele!

Dvs trebuie să plecați azi, pentru că nici măcar n-ați început să guvernați. Nouă luni v-ați bătut ca chiorii pentru șefia PNL. Și astăzi ați ajuns șef peste un hoit politic. PNL a ajuns să miroasă a PNȚCD. Dar asta e problema voastră! Problema noastră și a românilor este că ați distrus țara în lupta voastră absurdă pentru ciolan!

Echipa câștigătoare este de fapt echipa ucigătoare!

Ați jucat golf cu viețile românilor! Sub patronajul lui Iohannis și al PNL, românii mor carbonizați în spitale!

După 7 ani de mandat, șeful statului- Klaus Iohannis, ne spune relaxat că statul a eșuat! Așa este! În ”Guvernul meu” românii au ajuns să moară arși în spitale! Nu o dată, nu de două ori, ci de 12 ori la rând! 12 tragedii și zeci de oameni care au murit nevinovați din cauza incompetenței voastre. 

Acest sistem patronat de PNL a omorât oameni nevinovați!

Statul a eșuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care ar trebui să-i salveze! Românilor le este frică să mai meargă la spital! Aici ați adus statul, domnilor Iohannis și Cîțu!

Guvernarea voastră a eșuat! Voi sunteți reprezentanții statului. Voi trebuia să aveți grijă de români. Voi ați eșuat! Tu – Florin Cîțu, ai eșuat BIG TIME!

România EȘUATĂ este singurul proiect politic care va rămâne în urma guvernării PNL! În rest doar tristețe și dezolare! Să vă fie rușine !

Ce ați făcut toată vara?! NIMIC! 

V-ați luptat cu Orban pe funcții în loc să vă pregătiți de pandemie!

Ați inaugurat fără rușine valul 4 cu 5 mii de peneliști la Congresul vostru penibil!

În frunte cu Iohannis, ați sfidat toate regulile! Ați încălcat legea și bunul simț. Iar acum mai aveți tupeul să ne cereți responsabilitate și să băgați noi restricții?! Cine vă mai crede, domnule Cîțu?!

Ați distrus campania de vaccinare. Iar acum îi faceți pe români proști că nu se vaccinează.  Dar testarea de ce ați scos-o, domnule Cițu?! Vă răzbunați pe români și le încălcați toate drepturile fundamentale!

Ați scos România din Europa!

Mergeți pe stradă, domnule Cîțu! Vorbiți cu oamenii. Acolo, printre claxoanele românilor nervoși, o să vedeți unde ați dus această țară. Toți vă urăsc. Nimeni nu vă mai crede.

Nu sunteți fantastic. Nu sunteți wow. Sunteți doar total rupt de realitate și de problemele oamenilor. Nu cu o sută de lei ca Ceaușescu o să vă salvați. Nu merge! Ați ajuns cel mai detestat om din România! ACASĂ!

 

Domnule Cîțu,

 

Am înțeles cu toții că nu știți cât costă pâinea, pentru că nu consumați. Între noi fie vorba, chiar sunt curios ce consumați dvs…poate ne spuneți azi.

 

Dar că facturile românilor se dublează, vă pasă?! Știți acest lucru?! Știți că pacienții cronici nu au DIN NOU acces la tratament?! Vă pasă?! Vă pasă că 88 la sută dintre bolnavii de cancer aflați sub tratament în 2019 au murit în mai puțin de un an?

 

Vreți să repetați strategia asta criminală și acum?

Vreți să moară lumea în case de frig la iarnă, domnule Cîțu?!

 

Vă citesc o știre: Doua fetițe din Roman, în vârstă de 9 și 12 ani, își vând jucăriile în stradă în speranța că vor caștiga destui bani pentru ca parinții lor să plătească facturile la utilități”.

 

Aici ați adus România! Asta e realitatea! Voi stați la căldură, iar românii se luptă cu sărăcia! România moare de foame, la propriu!

 

În România, dvs îi furați pe cei mai săraci dintre români!

 

Oamenii nu au nevoie de super- eroi închipuiți, ci de salarii și pensii decente! Oamenii au nevoie de căldură și apă caldă! Oamenii au nevoie de spitale și școli decente! Oamenii au nevoie de respect și de un guvern responsabil! Oamenii s-au săturat de voi!

 

Doamnelor și domnilor,

 

Acest Guvern a mințit, a furat și a distrus România!

Acest Guvern a împrumutat miliarde de euro, dar în continuare românii suferă de foame și frig.

Joaca de-a Dumnezeu a domnului Cîțu cu viețile și sănătatea românilor trebuie să înceteze astăzi!

 

Mă uit la domnul Barna: aveți șansa să vă spălați azi păcatele! Aveți șansa să recunoașteți în fața românilor că ați fost părtași la acest dezastru. Ați distrus România cot la cot cu PNL timp de 9 luni de zile!

Dacă regretați cu adevărat, votați la vedere moțiunea de cenzură a PSD!

Trebuie să trimitem acasă acest guvern irațional și iresponsabil. Trebuie să salvăm România de un guvern care a devenit un pericol la adresa cetățenilor săi.

Acest Guvern trebuie să plece AZI! Moțiunea PSD va trece cu un scor istoric!  Florine, SUPERMAN, ai căzut în cap! Zboară acasă!

Foto: InquamPhotos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Serviciile îl vor ține pe Superman în perfuzii la guvernare

  • Premierul e mai degrabă Speedy Gonzales decât Superman, de vreme ce și-a încheiat mandatul de 3 ani intr-unul singur.

 2. Va întrebați dacă subomul asta, bișnițarul asta ajunge iar la putere?”oameni buni haideți sa curatam clasa politica!!! Toți, dar absolut toți trebuiesc alungați.

 3. si tie borfasule, tu care nu ai muncit o zi in viata ta, incepe sa iti miroasa banii!

 4. Acesti romani se fac hoti si talhari unii pe altii cu o cruzime de nedescris.

 5. Ar fi o chestie daca s-ar afla ADEVARUL despre aceasta criza provocata de joha si catu .
  Cum poti sa -i AJUTI pe psd-isti in asa hal ?!?
  UMILITOR sa vina un anamnezic analfabet functional sa te „ajute” sa indrepti ceva ce nu trebuia stricat.

 6. Eh, cred ca urmati voi dupa PNL daca nu cumva veti reface USL ca sa mai puteti intra in parlament, sau poate va uniti politic si cu UDMR daca e nevoie.

 7. Hai s-o spunem pe aia dreaptă. PZDe nu vrea anticipate. Asta fiindcă ei, acolo la vârful lor, știu cu siguranță că în realitate și-au pierdut din electorat. De-aia a ieșit firma de casa a PZDe cu sondaje fantasmagorice . Atât PZDe cât și PNLprele au căzut serios în sondajele reale mai ales din cauza tărăgănării până după alegerile din PNL a moțiunii de cenzură. Totul se putea rezolva din prima jumătate a lunii septembrie, doar partidul ciolanului, pardon, ciolacului, a prelungit agonia unei țări întregi din motive de ciolaniadă pură.
  Încă nu e totul pierdut, ficusu’ de la Cotroceni amână discuțiile cu partidele parlamentare , că poate-poate se reface USL 2 și nu se pleacă de la ciolan, doar îl împart cu PZDe.
  Cei 47% dintre români, adică aceia care nu sunt analfabeți funcționali, au observat cum ciolaceii evită să vorbească despre o demitere a ficusului😈. Cum să-l demită ei, când cașcavalul pndl3 e așa de apetisant și acum cu superman aterizat forțat , e atât de ușor de „negociat”…