G4Media.ro

Ciolacu, atac la adresa ministrului UDMR Eduard Novak: Nu l-am auzit pe…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu, atac la adresa ministrului UDMR Eduard Novak: Nu l-am auzit pe ministrul Sportului vorbind despre nicio reformă. Niciun euro din PNRR nu a fost dat pentru sport. Voi lucra cu marii campioni pentru a veni cu o strategie

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat joi la un meci de baschet al elevilor de la școala 190 din Sectorul 4, alături de primarul Daniel Băluță și de șefa Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, de Ziua Internațională a Sportului. După meci, Ciolacu a lansat un atac la adresa ministrului UDMR al Sportului, Eduard Novak, acuzându-l că n-are în plan nicio reformă pentru sportul românesc.

„Adevărul este că sportul românesc este la pământ (…) Nu l-am auzit pe ministrul Sportului vorbind despre nicio reformă (…) Cu tristețe va anunț ca în PNRR sunt zero euro pentru sport, nu există nicio reformă”, a spus Ciolacu, adăugând că în perioada următoarea „va lucra cu marii campioni ai României pentru a veni cu o strategie coerentă”.

Ciolacu l-a lăudat pe primarul Băluță pentru „tenacitatea cu care continuă să investească în infrastructura școlară din Sectorul 4” și a subliniat că nu se poate vorbi despre sport fără aportul autorităților locale: primari, președinți de consilii județene.

„Îi invit pe cei care ocupă spațiul public acum în scopuri electorale – vorbind de banii care se pierd și toate poveștile din lume, uitând de fapt menirea noastră pe care o avem, ca și romani, ca și părinți, ca politicieni, de a face reforme. A venit timpul ca în România să facem altfel decât au făcut cei dinaintea noastră, fiindcă vedem în ce impas am ajuns”, a mai comentat Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Băiat normal! De ce să vorbești, aiurea ca tine și să nu se vadă nimic! E chiar mai periculos politic să tot vorbești și să nu livrezi pentru că dovedești că nu știi, nu poți sau de fapt nu vrei!

  2. Cu Ciucă am avut totuși noroc, că măcar a tăcut!

  3. DUamna Gabi care face o presiune pa sucțiune din pubis bărbătesc este campioana ?

  4. Ce aveți G4?

  5. Am dat de naiba cu Ciolacu PM!

  6. Un campion nu poate lucra decât cu campioni. Chestie de protocol.

  7. „Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat joi la un meci de baschet al elevilor de la școala 190 din Sectorul 4….. Ciolacu a lansat un atac”. Regret profund ca nu l-am vazut pe ES Președintele PSD, Marcel Ciolacu, Presedinte al Parlamentului si viitor Presedinte al României lansând un atac când a participat joi la un meci de baschet al elevilor de la școala 190 din Sectorul 4. Trei’ sa fi fost un spectacol mirific.

    • Nu se stie daca Ciolacu va prelua pozitia de paratrasnet pentru ca se expune el insusi si partidul intr-o perioada de drastice taieri bugetare impuse de depasirea pragului de 60% din PIB a datoriei guvernamentale. Binenteles ca vor incepe „taierile” la pozitiile PNL-iste. Cine nu va dezerta sau se va dezice de PNL va fi carne de tun in „noua” guvernare. Marele „strateg” Ciolacu viseaza pozitia inca suprema in stat si nu cred ca vrea sa faca „the dirty job” pentru baronii PSD-isti.. Cu UDMR-ul n-au ce imparti si cred ca nu se vor lovi reciproc in campanie.

  8. Adică iar ne pomenim cu Grindeanu PM pentru că Ciokacu se pregătește de Liga Campionilor?!