G4Media.ro

Ciolacu: Acţionăm în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: Acţionăm în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea victoriei şi a păcii juste

România acţionează în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea victoriei şi a păcii juste, transmite premierul Marcel Ciolacu, la împlinirea a doi ani de la declanşarea războiului Rusiei în Ucraina, transmite News.ro.

”Comemorăm astăzi 2 ani de război de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei. Acţionăm în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea victoriei şi a păcii juste. Împreună cu echipa mea de la Guvern vom continua să lucrăm aplicat pentru o relaţie bilaterală solidă cu Ucraina”, a scris Ciolacu pe X.
 

 

Comemorăm astăzi 2 ani de război de agresiune al Rusie împotriva Ucraineoi. Acţionăm în deplină unitate şi solidaritate cu UA, până la obtinerea victoriei si a pacii juste. Împreună cu echipa mea de la @GuvernulRo vom continua să lucrăm aplicat pentru o relaţie bilaterală solidă cu Ucraina. pic.twitter.com/CMKF8CNm6r
— Marcel Ciolacu (@CiolacuMarcel) February 24, 2024 

Conflictul din Ucraina intră, la 24 februarie, în cel de-al treilea an. În acest timp, zeci de mii de oameni au murit, alte câteva milioane au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele şi să ia calea pribegiei, în timp ce oraşele sunt transformate în ruine, pe măsură ce înaintează trupele ruse. Iar după doi ani, războiul nu dă semne că se va încheia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. FAPTE!!!! ca de 33 ani voi de PSDNLUDMR din toate pozitiile ne-ati mintit, culminand cu farsa PEESEEDEE si TRADAREA A 6.5 MILIOANE VOTURI

  2. Și nu ar fi trebuit oare să fie denunțate acțiunile extremiste ale partidului rusofil AUR, „confecționat” de „servicii” pe modelul România Mare, pentru a servi cleptocrației și marionetelor ei PSD-PNL în alegeri?!

  3. Dar despre a cui victorie și despre ce înțelege el prin pace justă, Ciolacu e mut ca Johannis. O declarație în coadă de pește. Bună indiferent cine câștigă.