G4Media.ro

Cinematografe din Craiova și Târgu Jiu s-au închis din cauza facturilor mari…

Sursa foto: Pixabay

Cinematografe din Craiova și Târgu Jiu s-au închis din cauza facturilor mari la energie / Angajații intră în șomaj tehnic până în martie, respectiv aprilie, ”dacă vor exista solicitări”

Conducerea cinematografului Patria, din Craiova, a hotărât suspendarea  temporară a activității instituției, anunță Agenția de presă Rador.

Costul ridicat al utilităților (energie electrica, gaze naturale), coroborat cu nivelul scăzut al încasărilor,  a determinat  această decizie.

Cei 6 angajați ai instituției sunt în șomaj tehnic până la sfârșitul lunii martie când se speră ca cinematograful să-și poată relua activitatea.

În aceeași situație se găsește și cinematograful „Sergiu Nicolaescu”, din Târgu Jiu, care a transmis că se va redeschide în aprilie, doar dacă vor exista solicitări în acest sens.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Duca-se! Eu cand am vrut sa inchiriez sala( intr-o ora matinala) doar pt 30 de persoane mi-au spus ” puteti inchiria dar platiti biletele si pt scaunele goale. Au preferat sa tina sala termoficata cu 6-7 pers. Managment cica 😄😄😄