G4Media.ro

Cinci firme din Brăila care vindeau lemne de foc, amendate pentru că…

Sursa foto: Pixabay

Cinci firme din Brăila care vindeau lemne de foc, amendate pentru că nu au plafonat preţul la 400 lei/mc / Au fost date amenzi în valoare de 12.000 de lei

Cinci firme care comercializează lemne de foc au fost amendate, luna aceasta, de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Brăila (CJPC) pentru că nu au plafonat preţul la 400 lei/mc, informează, marţi, instituţia, citată de Agerpres.

Angajaţii CJPC au desfăşurat o serie de acţiuni de verificare a respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la comercializarea combustibililor solizi, ca parte a unei tematici regionale de control ce include judeţele Brăila şi Galaţi.

Controalele au fost efectuate în colaborare cu Poliţia Municipiului Brăila, iar în urma acestora au fost aplicate cinci amenzi contravenţionale în valoare totală de 12.000 de lei şi patru avertismente.

„Pentru neregulile constatate, comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Brăila au aplicat cinci amenzi contravenţionale în valoare totală de 12.000 de lei şi patru avertismente. Neregulile constatate în timpul controalelor au fost comercializarea lemnului de foc de diferite esenţe fără a se respecta preţul plafonat de 400 lei/mc, neafişarea preţului de comercializare a produselor, în mod complet, corect şi precis, lipsa afişării denumirii societăţii, a Codului Unic de Înregistrare de la Oficiul Registrului Comerţului şi a programului de funcţionare”, se arată într-un comunicate de presă remis de CJPC Brăila.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Deci trebuiau sa inchida firma pana reuseau grasii de bujetari sa reglementeze treaba cu pretul la lemn…. cand aud de fapte de arme de astea nu pot decat sa am o senzatie de scarba si sila…

  2. Istoria arata ca plafonarile sunt eficiente si benefice pentru economie.
    =)))))))))))))))))))))))))

  3. 🤮
    Mari g00noaie angajate in statul român! 😒